Tujah Kakak Ipar

2017-08-23T19:49:37+00:00 August 15th, 2017|Categories: Cerita|

Semasa mengikat tali pertunangan dengan kekasih ku aku sering berkunjung ke rumahnya untuk berborak-borak dan sebagainya. Tunang aku ada tiga orang kakak yang dah bersuami. Antara tiga orang tu yang paling cun ialah yang nombor 3. Namanya Gee. Dia nie tinggal berdekatan ngan rumah bakal bapak mertua aku. Walaupun dah bersuami tapi dia kelihatan masih [...]

Kena Marah Dengan Lily

2017-08-15T15:28:18+00:00 August 15th, 2017|Categories: Cerita|

First sekali jumpa dia kat tempat hiburan. Nama dia Lily. Dah kenal aku belanja dia minum. Sambil tu borak pasal dia, dia kata bapak dia orang putih, mak orang jepun. Patut la lawa aku kata. Body cun, tetek besar, badan slim macam model. Lepas tu dia kata dia boring, ajak aku balik rumah dia, dia [...]

Zulaina Pantat Barai

2017-08-15T15:25:10+00:00 August 15th, 2017|Categories: Cerita|

Cerita ini berkisar tentang hubungan aku dengan seorang gadis yang bekerja sebagai seorang Penyambut Tetamu disebuah syarikat memasang kereta ternama di Section 15 Shah Alam. Zuliana (bukan nama sebenar) seorang gadis yang cantik, manis dan bersopan itulah apa yang aku lihat dan dengar dari teman teman ku. Zuliana mula bertugas di tempat kerja aku setelah [...]

Pancutan Maut

2017-08-15T14:40:58+00:00 August 15th, 2017|Categories: Cerita|

Aku terlentang dalam keletihan. Terasa service yang Aggie berikan itu sungguh tak ternilai nikmatnya. Tak sangka si comel semuda itu kuat nafsunya dan berpengalam juga. Sedang aku mengelamun, Aggie datang lagi dan terus naik berdiri di atas katil. Dia melangkah dan duduk di atas badanku dan menyuakan cipapnya ke muka ku. […]

Bapa Mertua Jahanam

2017-08-15T14:38:33+00:00 August 15th, 2017|Categories: Cerita|

Ini adalah cerita yang ingin disampaikan oleh teman baik ku. Namun kerana malu dan tidak mahu diketahui oleh suaminya, ia menyuruh aku menuliskan dan mengetengahkan kisah benar ini. […]

Cikgu Tudung Terlampau

2017-08-11T16:56:53+00:00 August 11th, 2017|Categories: Cerita|

Peristiwa ini berlaku dua tahun dahulu sebelum aku berpindah ke sekolah baru. Aku mengajar di sebuah sekolah menengah di Kuala lumpur. Aku mengajar matapelajaran matematik dan Pj Tingkatan 3. Peristiwa ini berlaku semasa aku sedang mengambil alat untuk mengajar Pj. Sedang aku tertonggeng-tonggeng mengambil Bat rounders dari bakul di dalam setor aku tak perasan Syadli [...]

Kisah Mak Bidan

2017-08-11T16:54:21+00:00 August 11th, 2017|Categories: Cerita|

Kisah yang ingin brader kongsi bersama ini adalah mengenai siri pengalaman brader dan member-member di sebuah kampung di pendalaman Negeri Pahang. Kampung brader terletak memang agak jauh di pendalaman Negeri Pahang, kira kira sekitar Tasik Bera. Sesiapa yang kaki pancing tahulah mana area yang brader maksudkan. Bukannya brader nak bagi tau pasal pancing ikan tapi [...]

Jiranku Farah

2017-08-10T16:44:49+00:00 August 10th, 2017|Categories: Jiran|

Pertama sekali aku ingin perkenalkan diriku..Rizal. Aku tinggal menyewa di sebuah kawasan perumahan di PD.Aku berjiran dgn sepasang suami isteri iaitu Yusof dan isterinya Farrah. Setiap hari Farrah menumpang kereta aku ke pejabat di Seremban.Aku bekerja sbgai akuantan di sebuah bank manakala Farrah pulak merupakan setiausaha kepada pengurus contruction yang bangunannya berhampiran tempat aku bekerja. [...]

Berkongsi Dengan Jiran

2017-08-10T16:41:14+00:00 August 10th, 2017|Categories: Jiran|

"Untung you Kiah. Minggu lepas kakak perhatikan tiga hari Aznam tak ada di rumah, bapa mertua you sanggup tinggalkan rumahnya untuk datang temankan you di sini. I nampak you ceria betul bila Pak Man tu ada di sini," Kak Rahmah menegur aku ketika sama-sama menyiram pokok bunga di perkarangan rumah masing-masing. Jam masa itu 6.30 [...]

Tukar Isteri

2017-08-10T15:57:45+00:00 August 10th, 2017|Categories: Jiran|

Amir kelihatan serba tak kena. Duduk salah berdiri pun salah. Anak lelakinya yang berumur 7 tahun kelihatan masih leka bermain dengan permainan video di lantai ruang tamu. Hatinya berkecamuk antara marah dan sedih. Semuanya kerana rakaman CCTV tersembunyi di rumahnya yang memaparkan aksi keberahian sepasang manusia di segenap sudut rumahnya. Mata Amir memandang ke jam [...]