Abang Rahim

2017-09-06T10:04:16+00:00 September 6th, 2017|Categories: Cerita|

Kicauan burung memecah kesunyian. Deru-deru angin meniup kearahku ditengah-tengah sawah, pesan Maklong kepada ku untuk memanggil Abang Man supaya balik ke rumah untuk pergi ke bandar dalam fikiranku. Abang Man adalah sepupuku dan sedang bercuti di kampung. Sebagai seorang tentera, beliau jarang dapat cuti sekejap. Turut bercuti mengiringi Abang Man adalah Abang Rahim. Abang Rahim [...]

Bini Muda Anak Satu

2017-09-04T06:28:49+00:00 September 4th, 2017|Categories: Cerita|

Aku seorang yang gilekan seks. Aku mula berjinak-jinak dengan seks pada usia yang agak muda. Pada pertengahan 20-an, aku mula bosan dengan seks yang biasa di ranjang. Aku bosan dengan aksi yang same setiap kali di atas katil. Satu malam, aku ke kawasan pelacuran untuk mencari bahan-bahan untuk fantasi seks. Aku telah membeli satu konek [...]

Malam Pengantin

2017-08-31T03:05:14+00:00 August 31st, 2017|Categories: Cerita|

Macam aku cerita before, First Night kami, aku masih dara, sebab aku tengah period, baru second day period pulak, lepas kenduri kat rumah aku, malam tu kami first time tidur sekatil.. frust betul cik abang, aku period, tp itu tidak menghalang aktiviti nakal dia.. Malam tu dalam lebih kurang pukul 11.00 semau orang letih dan [...]

Aku Dan Lynn

2017-08-30T07:06:38+00:00 August 30th, 2017|Categories: Cerita|

AKU merupakan seorang yang pendiam. Dalam diam-diam, aku menyetan juga. Seperti budak lelaki yang lain aku juga melancap dan juga tengok cerita lucah. Ceritanya bermula macam nih. Pada masa itu aku masih bersekolah di JB dalam tingkatan 5. Selepas bulan puasa, ada seorang pompuan kat sekolah aku datang jumpa aku. Dia kata ada budak Convent [...]

Iza Isteri Orang

2017-08-23T19:15:31+00:00 August 23rd, 2017|Categories: Cerita|

Celah pantatnya kini tampak agak lebih merah. Seluruh kelangkangnya itu nampak basah penuh dengan air liur bercampur lendir yang kental. Mmm.. Mmm.. Aku jilati seluruh permukaan bukit pantatnya itu..! “Ooohh.. I dahh.. Tak tahan!!” rengek Iza. Aku tidak memperdulikan erangannya. Mulut dan lidah ku terus bermaharaja lela di seluruh pantat Iza sehingga hampir lumat tempat [...]

Abang Ipar Yang Gagah

2017-08-21T13:55:27+00:00 August 21st, 2017|Categories: Cerita|

Ini adalah bencana, fikir Salina. Kenapa nasib buruk ini menimpanya. Dia merasakan tidak pernah melakukan apa-apa dosa. Mengapa dia perlu menerima hukuman ini. Salina menyesali nasib malang yang menimpanya. Tidak adil kerana semua ini berlaku pada dirinya. Dua tahun Salina berkahwin dengan Khairul. Dua tahun juga dia tidak pernah menikmati kehidupan berkelamin. Khairul seorang lelaki [...]