//Natasha

Natasha

Kejadian ini berlaku pada tahun 1999 dulu sewaktu aku di KualaLumpur. Perempuan ini belajar di satu kolej dengan aku.

Nama dia niNatasha. Dia ni sangat baik dengan aku sampaikan kita orang boleh berguraumelampau-lampau. Jadi aku selalulah bercerita yang lucah-lucah dengan Tashani. Kadang-kadang aku beri dia VCD. Apalagi cerita blue le. Tapi bila akunak tengok dirumahnya dia tak kasi sebab abangnya berada dirumah. Kalautidak gerenti aku belasah pantatnya.

Jadi suatu hari,aku ajak dia makan di McKers kat Tmn Permata. Habis makantu aku terus ajak dia lepak kat rumah member aku di Keramat. Kebetulanmember aku seorang saja tinggal dirumah. Sampai je kat rumah di situ,member aku pun buat-buat kata nak keluar. Apa lagi happy lah aku, line dahclear. Bila member aku dah keluar je, aku pun apa lagi? Teruslah akubelasah si Tasha ni, mana boleh tahan?
Mula-mula aku tengok dia ni pemalu orangnya. Tapi aku tahu dia gerenti gianpunya. Sebab selalu dia cerita bila dia tengok VCD blue seorang diri, diaselalu bayangkan kalau dia dapat jadi pelakon blue film tu. Jadi aku punpegang tanganya sambil dengan suara lembut aku “Tasha, janganlah mengelaklagi bukan senang dapat peluang macam ni”. Tasha bersetuju tapi dia suruhaku berjanji agar jangan masukkan spermaku kedalam pantatnya. Dia takutkalau-kalau mengandung jika aku pancut dalam pantatnya. Untuk mengelakkanrisiko, aku sanggup pergi 7-Eleven Taman Keramat untuk membeli kondom. Bakkata orang beringat sebelum terkena.
Sesampai sahaja aku di rumah, aku pun terus masuk kebilik member aku yangcuma ada katil bujang. Aku terus buka bajuku dan gomol dia. Aku ciummulutnya . Tangan ku merayap ke tengkoknya, kebelakang badannya hinggaTasha mula kedengaran merengek. Tangan ku terus meramas chamber dia .Sebabdah tak tahan sangat, aku menghisap chamber Tasha dari luar baju. Natashaterus melucutkan pakaiannya lalu di letakkanya di tepi katil. Apalagiapabila aku terpandang saja pantat Tasha yang tembam dan berwarna merahcoklat itu dan chamber nya yang masih bercoli, time tu jugak batang akustim Aku dengan cool jer terus membuka seluar dan seluar dalam aku. Natashapun naik syok tengok aku dalam keadaan “naked” dan terus melurutkan colicoklat jenis Triumph nya.

Selepas itu, aku dengan tak sabar terus merebahkan Tasha diatas tilam. Akujilat tetek dia, then kuhisap dan kadang-kadang sebab dah terlampau geramaku gigit puting Tasha. Tasha nampak steady jer. Tapi tangan dia sudah mulamencari batang aku. Batang aku ni tak lah besar sangat. Biasa sajalahstandard saiz melayu. Tasha genggam batang aku dan cuba “masturbate” kanaku. Yang paling aku tak tahan bila dia nak kulum batang aku. Aku ingatkanbest, tapi bila dia kulum batang aku, aku rasa ngilu semacam. Mana taknya,kepala bana aku terkena gigi dia,patutler…

Tapi, bestlah jugak dia ni.Then, aku pulak mainkan peranan.. Aku mula turunkan mukaku ke celah-celahkangkangan pantat Tasha. Dia pada mulanya mengelak sebab dia kata takyahjilat, kotor..kalau nak terus masukkan jer, aku tak fikir apa time tu, soaku layan je lah stim aku.. Apabila lidahku tiba kepantat Natasha yangberbulu sedikit tu aku dengar dengar dia merengek”……fhhhhh…best..lagi..please…!!!” Kadang tu dia naikkan pantat diake atas sebab dah tak tahan sangat. Tak lama aku jilat pantat dia…5 minitjer.. Aku overhall pantat dia dan menjilat biji kelentit. Phhhh…Bestlah…
So, lepas jer aku jilat pantat Tasha, aku rasa air mazinya dah banyakmelimpahi bulu, aku memusingkan badan lalu mengacukan batangku betul-betulkepantat Tasha. OH! sedapnya! Tasha menanti dengan ghairah. Aku geselkanbatangku kat pantat dia..Licin jer rasanyer. Then, aku pun apa lagimasukkan jelah batang kedalam lubang pantat Tasha. Tasha mengerangkesedapan lalu terus memeluk kakinya kepinggang aku. Kangkanganyer toksahcerita lah..punyalah luas..Aku pun hayunlah laju-laju. Oleh kerana airpantat Tasha terlampau banyak, air mazi aku dah meleleh maka lajulah batangaku menujah pantat Tasha. Oh sungguh hebat pantat Tasha ni. Tak sampai 10minit aku rasa macam nak terkeluar jer sperma aku ni. Aku berhentikejap..Malas nak capai klimaks cepat sangat.. Aku pun pakailah kondom yangaku beli tadi (extra lubricant).
So aku masukkan batangku kembali ke pantat Tasha. Hish..bosan betul rupanyakalau pakai kondom..Tapi sebab safety punya pasal, aku pakai je lah.. Tashani pun pandai, dia henyaknya pantatnya rapat ke batang aku. Betul-betul akutak tahan dibuatnya. Tapi aku control..Malaslah nak pancut awal.. Tashabelum puas lagi, nanti dia underestimate aku pulak (pancut awal). Akuteruskan henjutan aku ini sampai satu peringkat dia dah tak tahangila..Tasha mengerang kuat nak mampus..”yes..yes..Fuck me baby…”Aku rasadia dah sampai klimaks kot..Aku tak fikir apa..Cuma aku tak tahan dengardia menjerit.. Lagi ler aku belasah pantat dia. So enjut punya enjut sampailah aku climax. Bila dah tak tahan sangat..aku pun terus mengeluarkansperma ku ke dalam kondom tu.. Fuuhhhhh.. Best gila lah….Rasa macam naklagi jer..heh..

2017-07-03T10:33:36+00:00 July 3rd, 2017|Categories: Cerita|