//Kak Linda Berahi

Kak Linda Berahi

Aku memang suka wanita yang berumur. Tambah lagi yang sedikit chubby and tembam. Aku berumur 30 tahun. Masih single. Aku aktif bersukan, sering ke gym dan bermain bola.

Tubuhku ini boleh lah dikata just nice. Atheletic, disebab kan aku mempunyai darah keturunan Pakistan. Paham2 saja la nafsu dan saiz batang ku. Sangat kuat bila terpacak.

Kak Linda ini ku kenali daripada lawan web. Mula2 sekali aku tertarik ngan kak linda daripada gambar profil nya. Dia memakai baju kurung jenis satin. Bekilat. Dengan bentuk badan dan buah dadanya yang besar, kelihatan sungguh seksi sekali. Kak Linda sudah berumur 43 tahun. Sudah beranak 3. Anak yang sulong sudah pun berumur 14 tahun.

Aku pun mula menghubungi kak linda. Mula2 ym, pastu sms. Dari sms kami mula bercakap melalui telefon. Bermacam-macam topik yang kami bincang. Dari hal kerja hingga hal rumah tangga kak Linda. Dalam pada itu aku selalu jugak memuji kecantikan Kak Linda.

Oh ya, Kak Linda nie bertudung. Aku pulak selalu mengalakkan Kak Linda nie berpakaian baju kurung jenis satin, baru terselah tetek dan punggungnya yang besar tu.

Satu hari Kak Linda bagi tau aku dia ada kursus kat Penang. Dia kata dia kat penang 3 hari. Dia kata dia tak dak kawan kat penang, so aku lah kena layan dia nanti. Pada masa ini tak de niat langsung untuk aku nak make love ngan Kak Linda nie.. Walaupun kadang2 gambar dia aku guna la jugak untuk lancap. So aku kata no hal, siang kak linda pergilah kursus. Malam2 lepas keja, saya bawak kak Linda jalan2.

Setibanya kak linda di penang, terus dia sms aku. Dia kata dia tinggal disalah sebuah hotel kat town. So aku kata la malam nanti kita jumpa untuk dinner. Kak Linda nie teringin la pulak nak makan nasi kandar kampung melayu. Member dia dari KL kata kena jugak try. Aku pun kata okay la. Walaupun penat, terpaksa jugak aku pergi jumpa kak linda yg chubby nie. Apa boleh buat. Dah janji kan?

Setibanya aku di lobi hotel mataku terus tertumpu kepada seorang perempuan yang memakai baju kurung warna biru muda. Kainnya sungguh licin. Melekat ja kat body kak Linda. Tetek dan punggung berisi kak Linda nampak jelas dan seksi sekali.

”Hi saya danial” ..sapa ku, ku lihat kak Linda senyum ja apabila terperasan aku asyik memandang teteknya yg menggunung itu. Batang ku dalam seluar jeans 505 ku tok sah kira lah kan….. Keras gila…

”Ni kak Linda pakai sebab danial suka”. Aku selalu juga dalam chat dan sms memberitahu yg aku suka tengok wanita yg berpakaian jenis kain kilat. Tak kira lah baju kurung ka, kain labuh ka, blouse satin ke? Semua nie menaikan nafsu jantan ku.

Nak dipendekan cerita selepas makan ja, aku hantarlah kak Linda nie balik hotel dia. Dalam keta toksah kira la…. Puas jugak aku menjamu mata ku. Tapi aku tak la buat apa2. Aku panggil dia pun akak, tak akan aku nak buat lebih2 kot.

”Danial tak nak naik atas ke?” aku macam tak percaya, sebab ni baru kali pertama kami jumpa.

Kakak Linda sorang ni dah ajak aku naik atas. Aku senyum saja.Dalam lif aku sengaja bagi kak Linda dok depan sebab aku nak tengok punggong dia puas2. Punggung kak Linda yang berbalut kain licin tu sungguh seksi sekali.

Sampai je kat dalam bilik, kami pun mula la borak2. Atas katil kak Linda aku nampak sepasang bra and panty color merah.

”Yg tu tak best, Yang akak tengah pakai lagi lawa… Danial mesti suka” Aku terkejut, sampai tak tahu nak balas ayat akak Linda tu.

Selepas 10 minit bersembang baru akak Linda menyuruh ku duduk dekat dengan dia. Aku menurut je arahan wanita veteran ini. Mula2 dia pegang tangan aku, dia terus cium aku. Tanpa kata apa2 pun. Gersang kot kak Linda nie. Aku pun apa lagi. Tangan aku mula meraba merata-rata.

Kak Linda buka tudung biru tua dia. Semasa Kak Linda bangun aku bangun sekali. Aku peluk Kak Linda dari belakang. Aku gesek2 kan batang aku kat punggung Kak Linda. Dia tonggekkan lagi punggungnya berisi and padat punggung kak linda nie.

Aku pun londehkan seluar jeans aku. Kini aku hanya bert-shirt and berseluar dalam renoma merah ku. Tangan ku meramas teteknya dari luar baju kurungnya. Dia dah mula merenggek, lehernya ku cium2 dan ku jilat2 sekali.

Kak Linda pusing, ku tarik kak Linda sambil memeluknya dari depan. Kak Linda menarik seluar dalam renoma ku.. Aku kini tinggal t-shirt je.., cepat2 ku buka sendiri t-shirt ku. Memamg aku sangat berahi memandang susuk tubuh Kak Linda. Dapat kurasakan Kak Linda juga begitu. Tangan nya tak henti2 meraba seluruh tubuh ku.

”Fit badan Danial, akak Suka”.

Tubuhku sebenarnya tak la macam body builder tapi aku seorang pemain bolasepak. So lemak2 tu tak de la… Yang lebih keras menegang lagi ialah batang ku. Kak Linda pun tanggalkan bajunya.

“Akak kain akak biar saya yang buka,” kata ku lembut.

“Tapi bukan sekarang kak…”

Sebaik saja kak Linda menonggek untuk meletak baju nya atas katil aku terus mengesel batang ku yg keras ke punggung Kak Linda. Nikmat sungguh, maklumlah kain satin jenis kilat.

“Eh……… Kerasnya..” sapa kak Linda tiba2.

Setelah puas mengesel aku buka kain Kak Linda. Coli Kak Linda dah terlempar di atas katil. Bila masa dia buka aku pun tak tau. Apa yg aku lihat sungguh memberangsangkan. Seluar dalam satin color putih. Sekali lagi ku gesel kan konek ku di punggung Kak Linda yang masih membelakangi aku. Nikmat sungguh terasa kain kilat lembut bergesel dengan seluar dalam satin Kak Linda.

Tanpa disuruh Kak Linda pusing, sepantas kilat tangan ku meraba cipap Kak Linda, gatal kak linda berkata sambil tersenyum. Kini Kak Linda berdepan ngan ku. Sebelah tangan ku di celah kangkang Kak Linda, sebelah tangan lagi meraba buah dada Kak Linda. Batang ku keras, macam nak meletup.

Tangan kak linda dapat kurasa mengusap batang dan punggungku. Seksinya punggung you Danial. Tiba-tiba Kak Linda mencium dada ku. Terus dia melutut dan menghisap batang ku. Sedap sungguh., sekali sekala dia menjilat bawah telur ku. Pandai sungguh Kak Linda buat blow Job. Ku Lihat kebawah ku ramas tetek kak Linda yg sederhana tegang tu. Maklumlah dah anak tiga.

Makin Lama makin laju kak Linda menghisap batang ku. Bayangan Kak Linda yang separuh bogel berseluar dalam satin sedang berlutut sambil menghisap batangku dengan lahap dan penuh berselera membuatku betul2 stim. Kak saya dah tak tahan nie….. aku bagi amaran yang aku hampir nak pancut.. Kak Linda tidak peduli sambil memperlajukan lagi aksi hisapan nya. Ku pejam mata ku, Ceeeettttt..aku pancut.. aku pun tak tau la banyak mana sebab semuanya habis ditelan Kak Linda…

2017-07-01T09:01:25+00:00 July 15th, 2017|Cerita|