//Faraj Ku digangbang Mat Salleh dan Big Black Cock

Faraj Ku digangbang Mat Salleh dan Big Black Cock

Saya begitu kecewa apabila keputusan STPM di umumkan kerana walaupun lulus tetapi tidak melayakkan saya untuk menyambung pelajaran ke menara gading.

Keluarga ku memberi perangsang agar saya terus mencuba. Pada mulanya saya berhasrat untuk menurutkan kemahuan keluarga ku. Setelah berfikir panjang perasaan malas untuk mentelaah subjects yg sama. Keluarga ku tidak membantah dgn keputusan ku walau pun mereka kecewa yg dapat saya perhatikan dari raut wajah mereka.

Buat beberapa ketika saya hanya duduk di rumah sahaja sehingga lah pada satu pagi saya terbaca satu advertisement dari akhbar The Star bahawa terdapat sebuah resort yg tersohor di Langkawi memerlukan seorang receptionist yg memiliki kelulusan sebagaimana yg saya perolehi sekarang. Tanpa membuang masa saya terus memajukan application dgn menyertakan segala documents
yg di perlukan.

saya sedang menyapu di halaman rumah apabila seorang postman membunyikan horn motornya. Dari sampul surat nya saya sudah dapat menganggak siapa pengirimnya. Tanpa berlengah saya terus membuka sampul surat tersebut. saya begitu gembira setelah mendapati isi kandungannya menyatakan yg saya
telah berjaya pada interview tempoh hari. Tanpa disedari saya telah memekik memanggil ibuku yg kebetulan berada di dapur. Setelah mengetahui mengapa, ibuku turut gembira dan berkata,”Syukurlah nak” sambil memelok erat tubuh ku.

Bila tiba hari nya ayah ku dgn di temani oleh ibu menghantar ku ke tempat yg di tuju. Setelah beres semuanya kedua ibu bapa ku menempah bilik kerana mereka hendak berihat dulu sebelum pulang. Walaupun saya belum mula bertugas discount untuk sewa bilik telah diberikan oleh pihat resorts kepada
ayah ku. Bagi diriku sudah di sediakan sebuah bilik khas untuk pekerja yg masih bujang sekira nya saya mahu dgn di kena kan sedikit bayaran. Kedua ibu bapa ku agak gembira kerana saya tidak payah susah susah mencari rumah atau pun bilik sewa.

Hari pertama begitu menyeronokkan kerana kesemua staffs sedia memberikan tunjuk ajar. Akhirnya kami semua seolah olah macam satu keluarga. Bagi diri ku pula tidak malu untuk bertanya perkara perkara yg saya kurang yakin dan faham, kerana boleh dikatakan saya adalah jenis periang dan mudah mesra.

Buat permulaan saya bertugas office hours. Bertugas sebagai seorang receptionist begitu menyeronokkan kerana saya dapat berkenalan dgn para para pelancong terutama mereka yg datang dari luar Negara. So far so good. Tiada apa apa yg menyusahkan untuk menjadi penghalang kepada tugas ku.

Melihatkan yg saya sudah dapat mensesuaikan diri dan tinggal di resorts yg sama pehak majikan menyuruh saya berkerja shift dan saya akur. yg agak susah apabila berkerja shift malam saya kena pastikan yg semua pelanggan berada di tempat tempat mereka. Sekiranya pengawal memberitahu saya
berkaitan dgn pelanggan yg tiada di tempat mereka setelah malam agak lewat saya akan mengarahkan bahagian peronda untuk membuat penyiasatan setelah saya meneliti buku daftar pelanggan.

Pada satu malam setelah saya off duty saya sendiri menawarkan diri kepada Boss untuk meronda kerana beberapa orang peronda ada yg ambil cuti, ada yg off dgn bilik bilik dan chalets fully booked dan diizinkan. Tidak lah boring duduk seorang diri di dalam bilik walau pun segala keperluan ada di sediakan.

Selesai makan malam saya berihat buat seketika sebelum membuat rondaan tanpa di temani oleh guard kerana saya berpendapat tiada apa yg merbahaya di kawasan resorts. Langkah ku terhenti apabila melintasi sebuah chalet kerana kedengaran suara perempuan merintih dgn erkata,”Sedap bang, sedap, henjut laju sikit, Ita hendak sampai ni”. Tubuh ku jadi seram sejuk. Setelah dapat mengawal diri saya bertapak dgn berhati hati mencari number chalet untuk memudahkan saya membuat penyemakan berkenaan dgn penyewa nya sebelum menuju ke jendela yg saya perhatikan agak renggang.

Sekali lagi tubuh ku mengiggil setelah dapat melihat satu adengan yg belum pernah saya lihat sebelum ini. Si teruna yg dalam keadaan menyiarap di atas tubuh seorang perempuan yg sedang mengangkang saya perhatikan sedang membuat aksi “PUMPING” dan sekali sekala memberhentikan pergerakan “PUMPING nya” sebelum menyonyot puting tetek perempuan yg merintih kesedapan
silih berganti. Lama juga saya terpaku memerhatikan gelagat mereka. Tanpa disedari tangan ku sudah mula meramas ramas faraj ku sendiri setelah dapat melihat senjata sulit si teruna yg begitu tegang keluar masuk, keluar masuk dalam lubang faraj si perempuang yg berkaedaan seolah olah memberikan satu tadahan nekmat untuk si terunan sambil dia mengharapkan satu rasa kepuasan dari
tusukan senjata sulit si teruna yg kelihatan begitu tekun melakukannya.

“Bang laju bang Ita hendak coming lagi, oh bang sedap nya”perempuan yg sedang mengangkang bersuara manja sambil kedua belah tangan nya memeluk tubuh jejaka yg sedang “PUMPING” dan sambung berbicara,”kita main lama sikit ia bang”. Si jejaka tidak menjawab hanya menganggukkan kepalanya dalam keadaan terus “PUMPING”. Melihatkan itu kedua belah tangan ku semakin mengganas tanpa dapat dikawal, yg kanan sedang meramas ramas breasts dan yg kiri sudah berada di dalam panties sambil mengarit arit alur faraj ku sendiri.

saya tersentak bila bahu ku di cuit dan terus membetulkan kedudukan kedua dua belah tangan ku. Bila saya berpaling untuk mempastikan cuitan tersebut, seorang lelaki Mat Salleh meletakkan jari telunjuknya ke arah bibir ku, sebagai isyarat agar saya diam. saya terdiam buat seketika dan kami sama sama menyaksikan adengan ranjang secara live sebelum Mat Salleh yg baru mencuit bahu ku memegang tangan ku untuk beredar dari tempat tersebut walau pun adengan ranjang yg di lakonkan oleh sepasang teruna dan dara belum tiba ke kemuncak nya. Aneh nya saya menurutkan sahaja ajakan Mat Salleh tersebut tanpa berfikir bencana yg akan meninpa diri ku.

Tidak berapa lama berjalan kami tiba di kawasan recreation dan melabuhkan ponggong di sebuah bangku yg agak terpencil. “Do I know you, aren’t you one of the receptionists working in this resorts?” Mat Salleh berbicara sambil memegang bahu ku dan mengenalkan dirinya yg bernama Thomas
Samuel. Bagi diri ku tidak payah di perkenalkan lagi kerana tekaannya tepat-NONI-.mungkin dia lihat dari name tack yg saya pakai semasa bertugas di counter.

“Have you ever enggaged in that type of performance that we had just witnessed a while ago before”. Samuel bertanya seraya merenung wajah ku. “No, never, I am a virgin” balas ku terketar ketar dan cuba meminta diri untuk pulang walau pun di kala itu perasaan ku sedang berlawan dgn nafsu
yg masih membara setelah melihat live show sebentar tadi.

“Why are you in a hurry, I am not going to harm you , I just want to make friend with you” Samuel berkata sambil memegang kedua belah pipi ku. Mungkin saya tidak membantah, Samuel mengambil kesempatan dgn bertindak untuk merapatkan bibir nya ke bibir ku dan kami bercumbuan buat
seketika. Tanpa di ajar lidah ku sendiri memasuki ruang dalam mulut Samuel yg terus menghisapnya sebelum menjulurkan lidahnya untuk saya hisap.Pertama kali lidah ku di hisap dan saya mengisap lidah orang lain yg membuat gelora nafsu semakin memuncak.saya dapat rasa kan bahawa Samuel mungkin bangga kerana dapat seduceku.

Dada ku berombak kencang apabila tangan kanan Samuel meramas ramas breasts ku sambil tangan kiri nya merayap di celah kelengkang ku. “I fell your panties is getting wet, doesn’t the wet panties irritated your little pussy?” Samuel berbisik di telinga ku. saya tidak menjawap kerana nafsuku sudah semakin mendesak. Tambahan bila Samuel memeluk erat tubuh ku dgn merapatkan penis nya yg sudah begitu keras menyentuh perut ku. Samuel pula saya perhatikan tidak lepas peluang dgn kaedaan diri ku yg sudah begitu sukar untuk di kawal. Aksi ranjang yg baru ku lihat sebentar tadi
gambaran nya seolah olah semakin jelas kelihatan.

Bila Samuel cuba menanggalkan seluar jeans ku saya berkata dgn nada terketar ketar, “Samuel this place is not suitable, can we continue with the adventure at a most decent and comfortable place?”.

“Are you so sure with what you had just said with no regret later on, You had just told me that you are still virgin”. Simpsom berkata setelah beliau berdiri sambil memegang bahu ku sebelum mengosok gosok manja tengkokku.

Melihatkan yg saya tidak menjawab dan asyik memerhati di celah kelengkang nya,Simson sambung berbicara dgn berkata,”So let us go to my chalet then” dan terus menarik tangan ku. Sambil memeluk pingang ku kami mengatur langkah ke tempat yg bakal menyaksikan dara ku di robek setelah saya sendiri berkelakuan seolah olah mengizinkan nya. Sekali sekala kami berhenti apabila simpsom memaut rapat tubuh ku untuk bercumbuan. cite seks Faraj Ku digangbang Mat Salleh dan Big Black Cock

saya memerhati kaedaan sekeliling sebelum melangkah masuk kedalam chalet yg di sewa oleh Samuel. dgn ceremat Samuel menatang tubuh ku menuju ke katil setelah pintu di tutup rapat. Kami duduk di tepi katil dalam keadaan berpelukan untuk bercumbuan dgn di terangi lampu
tidur.

Sebelum menanggalkan baju ku, Samuel mengulangi kata-katanya dahulu agar saya fikir semasak-masaknya sebelum berlaku sesuatu kerana dia tidak mahu saya menyesal di kemudian hari dgn mengata kan yg dia tidak memaksa. Sambil dia berbicara tangannya pantas menanggalkan pakaianku dan merebahkan badanku ke atas katil dgn hanya berpakaian panties dan bra sahaja dan baring
di sebelah kanan ku setelah dia sendiri bogel dgn kaedaan penisnya yg fully erected.

Sambil mencium pipi ku, Samuel memberi isyarat agar saya mengusap usap penisnya yg sudah begitu tegang. Semasa berbuat demikian, saya teringat semasa di kampong bila saya mengunggis tebu telor yg mana ruas nya sama besar dgn penis Samuel.

“Noni, what do you think about my penis, don’t you like it?” Samuel berkata sambil mengosok gosok perut ku.”I just don’t know what to say, because this is my first time looking and touching adult’s blunt secret tool, doesn’t its appear a bit over size for my little pussy?”. Balas ku.

“You need not fear, because your pussy is elastic and I promise to be gentle when inserting my seven inches long and stout blunt tool into your pussy. Before this, I had inserted it into a little pussy of a Siamese girl whose body was smaller then yours, which ended with her getting what she wanted,
without any damage” balas Samuel sambil menanggalkan bra ku.

saya semakin terangsang bila Simpsom menyonyot my breasts nipples dgn tangan ku masih lagi mengengam dan mengusap usap penis nya. Puas dgn breasts ku, Samuel menanggalkan panties ku. saya mengangkat ponggong ku untuk memudah kan Samuel menanggalkannya.

“What a hairless and fleshy little pussy, I like this kind of pussy” Samuel berbicara sambil mengosok gosok kawasan pussy ku. Samuel mengalihkan kedudukan nya di celah kelengkang ku dan terus
menjilat jilat pussy ku hingga membuatkan nafsu ku semakin bergelora. “Oh Samuel I feel so good, please suck a bit harder” pinta ku dalam kaedaan merintih.

“Noni, your secret passage is already wet” kata Samuel. “Samuel please fuck me, I just couldn’t hold any longer”. saya merintih.

Samuel berhenti menjilat dan terus merenung ke arah muka ku sambil mengarit arit kan penis nya di muka pintu lubang nekmat ku dan berkata,”Noni, this will be the last for me to warn you, you still have time to terminate the game, I’m not forcing you, don’t you want to preserve your virginity
for your future husband?”.

saya tahu bahawa saya sudah tidak dapat berpatah balik kerana tuntutan nafsu ku begitu bergelora dan saya percaya yg Samuel begitu ikhlas dgn kata kata nya. saya merapatkan kelengkang ku ke arah kelengkang Samuel. Sambil merenung tajam ke arah muka Samuel saya pegang his seven inches long
and stout blunt toll and direct it to my pussy.

Samuel merapatkan muka nya ke muka ku dan terus mencium dahi ku dan berkata, “You will be the first virgin girl that I’m going to fuck,if it materialize, it’s going to be the most memorable moment for me and my seven inches long and stout blunt tool and I’m sure that this memorable episode will be engraved in my heart for ever”.

saya memerhati dgn cemas bila Samuel hendak memasukkan penis nya ke dalam lubang faraj ku yg sudah begitu bersedia. Belum pun kepala takuk nya melepasi, saya menyuruh Samuel memperlahan kan sorongan nya kerana saya merasa sedikit perit dgn berkata,”Slow a bit Samuel,
I feel a bit sore”.

Samuel memberhentikan aksi menyorong penis nya dan terus menjilat jilat alur faraj ku dan melakukan nya semula setelah mendapati alur faraj ku sudah agak leach. Samuel terhenti meloloskan penis nya kerana dia terasa halangan selaput dara ku.

Sambil memberikan sekuntum senyuman ke arah ku Simpsom berkata, “Yes I can feel that you are still virgin,do you want my seven inches long and stout blunt tool to snatch that virginity of yours”.

saya tak pasti mengapa saya membalas senyuman Samuel sanbil menganggukkan kepala tanda setuju. Setelah mengucup bibir ku yg mengalami sedikit nekmat dgn kehadiran penis nya walau pun baru 1/3 masuk Samuel berkata “Through reading I’m sure that you will feel a bit sore when I force my seven inces long and stout blunt tool into your vagina, but it will just be a moment when you will anticipate the pleasure in fucking,I can guarantee you that”.

Samuel meluruskan badan nya sambil menyuruh saya mengangkat kepalaku untuk melihat dan menekmati upacara pecah dara ku sendiri. saya akur sambil memerhatikan penis Samuel di tekan pelahan untuk mengelak kan saya merasa sakit yg berlebihan. Cerita sex Faraj Ku digangbang Mat Salleh dan Big Black Cock

Lubang faraj ku merasa sedikit perit dan saya terpaksa menahannya kerana saya kini di dalam kaedaan benar benar mengharapkan tadahan nekmat ku untuk mendapat kan satu kepuasan yg begitu sukar untuk di nukilkan.

saya mengetab bibir sambil merasakan yg penis Samuel sedang berusaha untuk membolosi selaput dara ku. Akhirnya dia robek. Sebelum meneruskan pergerakan penisnya,Samuel mencabutnya dahulu untuk membersihkan kesan darah yg sudah terbit dan terus mencium pussy ku. Sebelum memasuk kan semula penis nya Samuel merangkul tubuh ku dan berkata, “Thank you Noni, you will always be remembered”.

Sekali lagi saya mengangkat kepala ku untuk melihat penis pertama yg bakal menghuni dan memuaskan tuntutan nafsu ku. Dalam kaedaan masih lagi menahan rasa ngilu saya memerhatikan dgn penuh minat kemasukan penis Samuel ke dalam lubang faraj ku dgn berakhir yg ianya santak ke pangkal.

Samuel memberhentikan aksi menyorong his seven inches long blunt tool as it has already reach the maximum seven inches. I can feel that his penis fully filled my secret passage, what a pleasurable moment and I’m still waiting for the out come-THE PLEASURE OF FUCKING-

dgn memelok erat tubuh ku, Samuel merapat kan bibirnya dan kami bercumbuan buat seketika. Samuel mengerak kan penis nya persis piston yg bergerak di dalam block nya, sungguh nekmat.

“Oh Samuel I feel so good, of what a pleasure, oh Samuel oh oohhh I’m coming, I’m coming” saya bersuara dalam kaedaan penuh nekmat. Samuel melajukan tujahan nya untuk membantu saya yg sedang mencari satu kepuasan yg hampir menjelma. Setelah saya reda, Samuel menyuruh saya duduk
menyangkong di atas peha nya dalam kaedaan membelakangi nya. Setelah pasti yg his seven inches long blunt tool berada di sasaran, Samuel memegang pinggang ku seraya menyuruh saya menurun kan ponggong ku dan berkata, “I really want you to enjoy the fucking by looking at my penis that move in and out of your tight little pussy.

Kini saya terpaksa mengerak kan ponggong ku agak laju kerana saya sendiri sudah hendak coming buat kali kedua. Samuel faham sambil memegang erat kedua dua peha ku agar his seven inches long stout blunt tool tidak tercabut dek aksi kegahiran ku mencari kepuasan Kali ini saya benar benar merasakan satu kepuasan kerana rasa ngilu sudah hilang.

Samuel mencium belakang ku setelah pergerakan ku reda dgn menyuruh saya bangun dan baring semula. Sambil melebarkan kangkang ku, Samuel berkata, “Noni you have just experience the pleasure of being fuck,isn’t it, now I’m going to give you the most great moment in fucking that you will never forget and most probably you will want for more.

Setelah his seven inches long and stout blunt tool fully buried in my pussy, Samuel merangkul erat tubuh ku sebelum membuat aksi sorong-tarik sorong-tarik penis nya yg saya rasakan begitu sendat di dalam terowong ajaib pussy ku. Sekali sekala Samuel memberhentikan aksi sorong-tarik penisnya untuk membolehkan beliau menyonyot nipples breasts ku silih berganti.

Kini saya dapat rasakan kebenaran kata kata Samuel kerana sedah mula terbit satu rasa yg sukar untuk saya nukil kan dgn segala otot-otot dalam terowong ajaib pussy ku sudah mula active dgn mengemot ngemot penis Samuel yg saya rasakan semakin bertenaga dgn pergerakan keluar-masuk keluar-masuknya. Sambil melajukan aksi sorong-tarik sorong-tarik his seven inches long
and stout blunt tool Samuel bersuara, “Noni, I’m coming, I’m coming, oh Noni” dan terus memancutkan cecair pekatnya dgn begitu bertenaga dan banyak. Rasa suam suam panans nya memberikan saya satu kepuasan. saya dapat rasakan yg tadahan nekmat ku tidak menghampakan kerana satu kepuasan yg saya harap kan telah terlaksana.

dgn his seven inches long and stout blunt tool masih lagi berada di dalam terowong ajaib pussy ku, Samuel berkata, “Thank you Noni for the most great and pleasurable moment” dan terus merangkul erat tubuh ku. Semasa kami sedang bercumbuan saya dapat rasakan penis Samuel yg sudah agak mengendur mengelunsur keluar.Kami baring terlentang buat seketika. Pancutan yg di lakukan oleh penis Samuel ke dalam terowong ajaib ku terasa meleleh keluar membasahi lubang dubur ku. Sambil
mengosok gosok perut ku, Samuel berkata, “Noni, I will give you a few harmless tablets as a precaution to avoid you from getting pregnant, if you want to get pregnant then don’t take the tablets”

“Thank you Samuel, why don’t I think of that earlier before anting you to fuck me”. Balas ku sambil memerhatikan penis Samuel yg sudah mula hendak jaga semula. Mengelakkan dari being fuck without Samuel cleaning his penis saya segera ke bilik air untuk membersihkan rasa lekit dgn bau yg agak memualkan. Samuel masuk kedalam bilik air dgn penis nya separuh mengkal setelah saya keluar.

Melihat kan yg saya sudah hendak mengenakan pakaian, Samuel bertanya kemana saya hendak pergi dan kalau boleh dia hendak saya tidur bersama sama dgn dia dgn merayu, “I know that you are off tomorrow, please sleep with me so that I can tried to repay the most memorable moment we had just anticipated a few moment ago resulting in you loosing your virginity that had just being rob by my seven inches long and stout blunt tool, I will not fuck you if you refuse, I just want to hold you in my arms while we are sleeping, who knows we might get a most pleasant dream in our sleep, please Noni don’t turn down my request”.

Akhir nya saya mengalah dgn pujuk rayu Samuel dan terus menanggalkan pakaian ku kerana Samuel hendak kami tidur dgn hanya mengenakan pakaian dalam sahaja. saya merasa sungguh nyaman bila berada di dalam pelokan Samuel yg tidak henti henti mengucapkan “Thank You”
kerana sudi menyerahkan dara ku untuk santapan his seven inches long and stout blunt tool.

Baru beberapa jam terlena, saya terjaga setelah merasakan penis Samuel yg begitu keras menyentuh peha ku. Tanpa ku sedari pussy ku sendiri sudah mula active dgn mengeluarkan cecair yg agak pekat. Samuel terjaga bila merasa penis nya di usap usap dgn melempar kan sekuntum senyuman
yg penuh bermakna dan terus menyonyot nipples breasts ku yg saya pasti dia tahu bahawa saya menyukai perbuatan nya itu. “Noni, don’t you mind sucking my penis” Samuel bersuara sambil meraba raba my hairless pussy,beberapa jam yg lalu telah di ceroboh oleh penisnya.

“I will ” balas ku dan terus mengolom penis nya. Menyedari yg saya sudi melakukannya,Samuel menyuruh saya menyiarap di atas badannya dgn menghalakan pussy ku ke arah muka nya agar dia dapat menjilat jilat alur pussy ku.”Samuel, your seven inches long and stout blunt tool is fully
erected, don’t you like to buried it into my tommy?”. saya berkata setelah berhenti menghisap penis nya.

“What say you if I buried my penis from behind, doggy-style” balas Samuel seraya menyuruh saya berposisi dalam kaedaan merangkak. saya melihat dgn penuh minat bila Samuel mula menyorong penisnya yg pada peringkat awal saya masih merasa ngilu dan hilang seketika kemudian.

saya perhatikan bahawa Samuel adalah seorang yg berpengelaman in fucking, kerana termasuk yg ini sudah beberapa posisi di lakukannya ke atas diri ku yg kesemua nya berkesudahan dgn kejayaan. Setelah saya climex saya memberitahu Samuel bahawa sebelum dia ejaculate saya hendak di lakukan dalam kaedaan saya mengangkang di bawah sambil dia memainkan peranan dari atas.

Akur dgn permintaan ku, impson mencabut penis nya sambil menyuruh saya baring terlentang. Setelah kangkang ku di buka dgn agak lebar,Samuel membenamkan penis nya. Otot-otot dalam terowong ajaib ku mula mengemot ngemot penis Samuel seolah olah memberikan satu tanda kemeseraan, satu perbuatan yg begitu di gemari oleh Samuel. Akhir nya kami climex bersama, yg memberikan saya satu kepuasan yg sungguh bermakna seolah olah saya mengharapkan agar ia nya berterusan kalau boleh.

Tanpa membersih kan badan kami tidur berpelokan dalam kaedaan bertentang muka. “Samuel, if you don’t mine I would like to ask you a few questions? saya berkata sambil mengosok gosok belakangnya. “You can ask me any questions” balas Samuel sambil mencium dahiku.

“As a tourist that like to travel from country to country, haw many girls had you fucked?” saya bertanya.

“When ever I stay in one place I will try my very best to fuck any available local’s, but I avoid from haring prostitute and Africa,because my seven inches long and stout blunt tool doesn’t fit for Africa who need much more longer tool than mine which only fit to satisfied my race and Asian’s girls. Of all the girls, you are the first virgin I ever fuck and I thank you for that”. Samuel berbicara dgn agak panjang.

“Do you want to tell me that there are men who posses a longer penis then yours?” tanya ku lagi kerana kurang yak. “Why not, I have a friend whose blunt tool is almost a foot long and much stouter then mine” balas Samuel.

“My goodness, with that length I don’t think it’s suitable for my pussy, I’m sure it will tear apart my vagina, don’t you thing so”. Balas ku.

Samuel hanya senyum dan terus memeluk erat tubuh ku dgn memberi isyarat yg dia mengantuk. Selang beberapa minit saya terlena dalam pelokan jejaka bertuah yg telah berjaya merobek dara ku.

Pagi nya saya bangun awal dan terus pulang untuk mengelak dari pengetahuan kawan kawan setelah memberi isyarat agar tengah hari nanti kami dapat berjumpa di dewan makan. Sebelum melangkah keluar, Samuel menyuruh saya mengambil tablets yg di katakan nya untuk mencegah saya dari hamil.

Dua malam berbaki sebelum Samuel pulang saya tidur dgn nya. Sangkaan ku mmg tepat bahawa Samuel sungguh berpengalaman. Kerana setiap kali his seven inches long and stout blunt tool hendak bermastutin di dalam trowong ajaib pussy ku macam macam posisi di lakukan nya dan kesemua nya memberi kepuasan sebagaimana yg saya harapkan, kecuali bila dia hendak ejaculate kami akan laku kan dalam posisi yg saya suka.

“Don’t forget to sent me a post card and please tell all the good thing to all your friend about Malaysia and don’t forget to tell your friend if you think that he would be of my taste about me”. ku berpesan kepada Samuel sebelum dia berlepas pulang.

Selang beberapa lama saya menerima sepucuk surat dari Samuel menyatakan bahawa beberapa orang kenalan nya akan datang melancong ke Langkawi dan memberitahu ku bahawa salah seorang dari kenalan nya ‘is of my taste’ tetapi yg tak sedap nya his blunt tool is almost nine inches in length and a bit stout than that of Samuel’s, akan menghubung ku bila dia tiba.

Selepas bertugas saya baring terlentang dan berkata dalam hati. “Almost nine inches, boleh kah terowong ajaib ku tahan menerima kehadirannya,tak koyak ke”sambil meraba my hairless pussy. “Apa apa pun saya kena cuba kalau “JOHNNY STOKE” benar benar datang mana tahu kot kot boleh, nanti selepas ini boleh lah saya berikhtiar untuk mendapatkan yg panjang satu kaki. Bukan kah pussy tu elastic, menurut kata Samuel.

Andai kata saya dapat merasa kesemua sizes dan termasuk yg over size bagaimana nanti kalau ada jodoh buat saya bersuami kan bangsa ku sendiri boleh kah saya mendapat satu kepuasan total semasa aksi ranjang yg semua orang tahu-FUCKING-. Hanya kaedaan yg akan menentukan

Walau pun sudah hampir enam bulan saya memadu asmara dgn Samuel namun peristewa tersebut tidak dapat saya lupakan sehingga ke hari ini. Bila baring keseorangan saya kerap menghayalkan babak-babak kemesraan yg pernah saya lalui bersama dengannya. Ada juga saya bercadang untuk mencari jejaka yg ramai di resort ini untuk mengisi kekosongan yg telah di tinggalkan oleh Samuel. Entah mengapa hati ku berat untuk melakukannya walau pun saya tahu bahawa saya tidak mempunyai apa-apa ikatan dengannya. Setelah saya memiliki sebuah computer riba saya kerap chit-chat dgn Samuel. Ada kalanya saya menjadi “HIGH” bila Samuel fwd gambar-gambar sebagaimana yg pernah saya lakonkan dulu. Dari chit-chat yg kami kerap lakukan saya begitu yakin bahawa Samuel mempercayai kata-kata ku yg saya tidak mengulangi melakukan babak kemesraan sepertimana yg tidak sengaja telah saya lakukan bersama nya dulu. saya sekadar memberitahunya, “I don’t know why”.

Semasa cuti baru baru ini saya pulang ke kampong. Keluarga ku agak hairan melihat susuk tubuh ku yg agak berisi di bahagian mana yg sepatutnya bagi seorang wanita yg sudah dewasa. saya buat selamba sahaja dgn mengatakan mungkin hati ku senang bertugas di resort tersebut. saya tidak
menyangka bahawa susuk tubuh ku menjadi perhatian keluarga. Sebelum ini pun di tempat kerja sudah ada staff-staff yg menegur dgn menyatakan yg saya semakin “BERGETAH”. Perubahan susuk badanku ada kemungkinan dek tadahan nekmat yg saya lakukan untuk mendapatkan satu pengharapan pemberian Samuel’s seven inches long and stout blunt tool. Pulang sahaja ke tempat kerja saya terus on computer dan terus ke laman yahoo untuk melihat kalau-kalau ada e-mail. Setelah faham dgn e-mail yg di kirimkan oleh Samuel secara tiba-tiba saya terus mengepit tangan ku di celah kelengkang yg tidak semena-mena menerbitkan satu rasa yg agak berlainan bila saya di fahamkan bahawa seorang kenalannya yg memiliki nine inches long and stout blunt tool akan datang melancung ke Malaysia dan akan menginap di resot tempat saya berkerja.

saya segera membalas e-mail yg di kirimkan seraya bertanya untuk mendapatkan kepastian yg lebih terperinci berkaitan dgn remarks nya yg berbunyi, “I hope that you will not turn down my request that I had entrusted my friend to do when he met you”. Malang nya dia tidak mahu memberitahu dan menyuruh saya bersabar sehinggalah kawannya yg di panggil Mr. nine inches bertemu dgn ku, itu pun kalau saya sudi melayan kawannya itu sebagaimana saya boleh mengizinkan nya dahulu hingga saya kehilangan satu mahkota yg di panggil “DARA”. Semasa saya baru melangkah untuk pergi ke counter selepas sarapan, saya terkejut bila boss berkata, “Noni at the end of this month we will have a busy week ahead of us, because quite a number of foreign tourists will put up at our resort and I want you to make sure that their stay here will be lively and enjoyable with no complaint”.

saya hanya senyum dan mengangguk kan kepala tanpa memberitahu Boss yg saya sudah tahu. Untuk kawan Samuel yg bernama Mr. Rommie saya pastikan yg ia nya akan saya tempatkan di chalet yg agak sunyi dan selesa sebagaimana yg di kehendaki nya melalui e-mail yg saya terima dari Samuel. Memahami nya saya senyum sendirian dan terus menjalankan tugas harian ku saperti biasa. Mungkinkah his nine inches friend akan menjadi sejarah dalam hidup ku. Kini saya sudah tidak sabar menanti saat kehadiran mereka. Tambahan apabila mendapat tahu bahawa Samuel ada mengirimkan sesuatu untuk ku melalui kawan nya. Walau pun hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk menantikan
kehadiran mereka saya tetap resah, tak tahu mengapa. Ada kala nya apabila malam saya kerap terbayangkan Samuel sedang membenamkan his seven inches blunt and stout tool into my womb via my vagina mengakibat kan saya hilang “DARA”. Bagaimana agak nya dgn tool’s Mr. Rommie yg
menurut kata Samuel panjang nya hampir sembilan inci, mungkin lebih memuaskan.

Selang beberapa lama berpergian bus kepunyaan resort telah sampai dari lapangan terbang Langkawi. saya menatap wajah-wajah setiap pelancong dan tidak sukar untuk ku mengenali Mr. Rommie kerana sebelum ini Samuel sudah fwd kan kepada ku gambar nya. Mungkin untuk mengelak kan dari
pemerhatian staffs yg lain, Mr. Rommie make don’t know sahaja walaupun saya faham melalui mimik muka nya dia sudah mengenali ku, begitu juga saya. Selesai membuat check in, saya mengiringi beberapa orang tourist termasuk Mr. Rommie untuk di tunjuk kan tempat-tempat mereka. Semasa melangkah dalam
kaedaan beriringan saya dan Mr. Rommie tidak berborak,hanya mencelah bila ada tourists lain yg bersuara. Mr. Rommie terus masuk ke dalam chalet yg saya tunjuk kan. “What a place, with the privacy that I like most”. Dia bersuara setelah masuk ke dalam. Mr. Rommie memanggil ku setelah melihat saya hendak beredar dan berkata,”This is a parcel for you, from Samuel”. saya senyum dan terus mengambil
parcel tersebut. “Can I see you to nite?” tanya Mr. Rommie sambil meramas manja ponggongku yg sudah agak berisi hasil dari beberapa kali senaman yg saya lakukan dgn Samuel dulu. saya mengangguk kan kepala dan berkata, “I will come around ten p.m”.dan terus beredar. Sebelum ke counter, saya ke
bilik untuk menyimpan parcel pemberian Samuel.

Selesai bertugas saya segera kebilik ku untuk mengetahui apa kah barang-barang pemberian Samuel. saya senyum sendirian setelah membuka parcel tersebut yg mengandungi beberapa pasang slack, half-cup bra, panties yg hanya mampu untuk menutup faraj ku dan beberapa packets tablets yg
saya guna dan semasa memadu asmara dgn nya dahulu. yg membuat saya tersenyum lebar ia lah satu benda yg menyerupai alat sulit lelaki berserta dgn instruction cara bagaimana untuk mengunakan nya berserta dgn satu nota yg berbunyi, “Noni with this tool you don’t have to use your finger when required”. Lama juga saya memegang tool tersebut sebelum di simpan di tempat yg agak tersembunyi dan selamat.

Di dinning hall kelihatan Mr. Rommie sedang menjamu selera dgn beberapa orang kawan. Salah seorang saya perhatikan berbangsa Africa yg kerap tersenyum bila saya memandang ke arahnya. Ada kala nya saya mencuri pandang ke arah celah kelengkang Mr. Rommie di mana terletaknya his nine inches blunt
and stout tool sebagaimana yg di perkatakan oleh Samuel, tetapi tak berhasil kerana dia memakai loose trousers. Selesai dinner mereka beredar. saya perhatikan Mr. Rommie kini hanya berdua-duaan dgn kawan nya yg berbangsa Africa seolah olah sedang berbincang kan sesuatu. saya tidak memikirkan apa apa dan berlalu pergi untuk mempersiapkan diri sebelum berjumpa dgn Mr. Rommie yg saya sudah jangka kan tujuan nya, juga apa yg saya harapkan akan berlaku. Di antara saya
dan Mr. Rommie.

saya mengenakan slack, sleevless low neck and hanging “T” shirt, bra dan panties pemberian Samuel. Bukan nya apa, kerana mengikut arahan yg baru saya terima melalui e-mail yg baru di kirimkan. Setelah memakai nya saya merasa sedikit jangal. Slack yg saya pakai menampakkan pusat dan alur
ponggongku, bra pula membuatkan breasts ku menonjol di bahagian atas dan panties pula membuat saya tidak selesa di bahagian ponggong kerana gangguan tali halus yg terpaksa saya kenakan kepada tali pengikat di bahagian waist ku. Selain dari arahan tersebut ada beberapa baris ayat yg berbunyi,
“Please entertain Mr. Rommie as how you entertained me before and please fulfilled my request that I had instructed Mr. Rommie to perform”. Semasa melangkah menuju ke chalet Mr. Rommie ayat-ayat akhir tersebut begitu menghantui perasaan ku. Walaupun demikian saya masih mampu mengatur langkah menuju ke chalet Mr. Rommie sambil mengharapkan bahawa ia hanya satu “JOKE”.

Hanya tinggal beberapa langkah sahaja lagi sebelum sampai, pintu chalet di buka dgn kawan Mr. Rommie yg berbangsa Africa sedang merakam segala gerak geri ku sehingga lah pintu di tutup dan Mr. Rommie merangkul tubuh ku untuk bercumbuan sebelum mengampu ponggong ku dgn tujuan untuk mendukung ku. saya memelok erat tengkok dgn kedua belah kaki ku bertaut rapat di pinggang nya sebelum kedua dua bibir kami bertaup rapat untuk membolehklan kami bertukar-tukar berkolonan lidah hingga membuat saya terlupa untuk bertanya mengapa kawan nya terus merakamkan perbuatan kami berdua.

Setelah puas bercumbuan, Mr. Rommie duduk di atas sofa dgn saya duduk di atas ribanya dalam kaedaan bertentang muka. Mr. Rommie terus menjilat alur breasts ku yg membuat saya kegelian. Di bawah ponggong ku terasa sesuatu yg agak keras seolah-olah bergerak untuk bernafas. “Mungkin
his nine inches long and stout blunt tool” saya berkata di dalam hati. Sambil meramas ramas breasts ku Mr. Rommie bertanya sama ada saya sudah tahu atau pun tidak pesanan Samuel kepada nya untuk saya tunaikan. “Yes I got the massage but it’s not very clear” kata ku. Sebelum menjelaskan segala
nya, Mr. Rommie memperkenalkan kawan nya yg berbangsa Africa bernama Nelson yg asyik memandang kedua buah dada ku yg terdedah hampir separuh yg sedang di ramas ramas oleh Mr. Rommie. Kini Nelson sudah memberhentikan tugas merakam nya, sebaliknya dia duduk bertentangan dgn kami sambil mendengar penerangan yg diberikan oleh Mr. Rommie kepada ku dan juga untuk mendapat persetujuan dari ku. Di pendek kan cerita, saya terpaksa bersetuju kerana ia nya bakal menjadi passport untuk saya pergi ke tempat Samuel bila berkesempatan dgn segala perbelanjaan di
tanggung oleh Mr. Rommie. yg menjadi masalah ia lah salah satu dari babak saya “BERMESRA” dgn
Mr. Rommie hendak di lakukan di open space, luar bilik.

saya kurang pasti bagaimana kini saya sudah berdiri tanpa seurat benang sambil memegang tool’s Mr. Rommie yg sedang memeluk ku dari arah belakang. “It feels as though I’m holding the car gear-rod” saya berkata sambil meramas-ramas manja tool nya. “Don’t you like it?” tanya Mr. Rommie. “Yes I do, but isn’t it seemed to be over size for my vagina?” balas ku. “I don’t think so, any way, with your permission I promise to do it gently and it will not hurt you because I have a special cream meant for smooth
insertion that will opened your flood gate” balas Mr. Rommie seraya mencium tengkok ku. Nelson asyik bergerak untuk mendapatkan angle yg sesuai. Mr. Rommie masih lagi meramas ramas breasts dan sekali sekala mencium tengkok ku. saya masih lagi mengengam erat tool Mr. Rommie dan sekali sekala mencuri pandang ke arah nya. Mr. Rommie mengarahkan ku berdiri bersandar ke dinding dgn sebelah kaki ku di letak kan ke atas katil dgn Nelson menghampiri untuk mendapatkan close up shoot vagina ku sambil Mr. Rommie memegang tool nya seraya menyuakan kan ke arah lubang faraj ku yg sudah agak watery setelah di jilat dan di nonyot oleh Mr. Rommie. saya merasa sedikit cemas melihatkan size tool Mr. Rommie yg kini kepala nya yg kembang berkilat sudah menyentuh pintu vagina ku.

saya merenung tajam ke arah muka Mr. Rommie yg sedang berusaha untuk memasukkan his nine inches blunt and stout tool into my vagina. Nelson tidak lepas peluang untuk merakamkan setiap pergerakan tool Mr. Rommie yg sedikit demi sedikit memasuki vagina ku yg akhir nya santak ke pangkal memenuhi ruang dalam womb ku. Dalam posisi ini saya kurang mendapat kepuasan walau pun saya rasakan yg tool Mr. Rommie begitu sendat memenuhi ruang dalam womb ku. Posisi yg kerap memberi ku kepuasan ia lah apabila saya di henjut dari atas dalam kaedaan saya baring terlentang. Faham dgn kaedaan ku, Mr, Rommie bersuara dalam kaedaan berbisik, “It’ just for photography season, and you will anticipated in what you call fucking after this”. “Noni, please let me be apart of it, will you?” Nelson mengusik sambil
mengarahkan video cameranya ke arah muka kami yg sedang bercumbuan.

saya pura pura ingin meraba di kawasan seluarnya yg kelihatan sudah macam kemah kerana seolah-olah ada sesuatu yg sedang menongkat nya. Walau pun dalam suahsana yg tidak begitu menyeronok kan namun saya climex juga. Menyedari nya, Mr. Rommie mencabut tool nya untuk membolehkan Nelson merakamkan cecair pekat yg sedang meleleh keluar dari lubang vagina ku
sebelum Mr. Rommie menyuruh saya menonggeng kerana dia hendak menyumbatkan tool nya dari arah belakang.

Setelah hampir dua puluh minit sesi photography berlangsung, Mr. Rommie bersuara keras, “Noni I’m coming” dan terus memancutkan cecair pekat nya di belakang ku yg masih lagi membongkok. Selesai pancutan saya duduk di atas katil sambil menghisap tool Mr. Rommie yg sudah semakin mengendur.
saya merebahkan diri dalam kaedaan masih lagi belum puas. Nelson terus merakam kan kaedaan ku yg baring terkangkang. saya terkejut bila Mr. Rommie bersuara, “Noni can you permit Nelson to take my place seeming that your lust is still furious” dan terus ke bilik air. Bila saya mengalihkan pandangan dari memandang Mr. Rommie yg melangkah ke bilik air dan belum pun memberikan jawapan,kelihatan Nelson sudah telanjang bulat dgn toolnya yg hitam legam dgn urat-urat nya yg timbul dalam kaedaan begitu keras mencodak menghampiri ku.

saya duduk bersandar ke tepi katil sambil memerhati tool Nelson yg hampir sama size dgn yg di miliki oleh Mr. Rommie. Sambil memegang tool nya, Nelson menghampiri dan meramas ramas breasts ku sebelum membongkok untuk merapatkan lips nya dgn lips ku. Tanpa ku sedari kini saya sedang
meramas ramas tool Nelson yg ku rasa agak panas sambil kami bertukar berkoloman lidah. Kami sedang beromance bila Mr. Rommie keluar dgn hanya bertowel dan terus duduk di sofa sambil memerhatikan perbuatan kami dgn penuh minat. Merenung tajam ke arah muka Mr. Rommie saya berkata, “Don’t you want to record on tape about my doing with Nelson?”.

“If you insist, why not” balas Mr. Rommie dan terus on vedio camera untuk merakam adengan yg bakal terjadi di antara ku dan Nelson. Setelah puas beromance, Nelson duduk bersandar dgn mengarahkan ku untuk duduk di celah kelengkang nya. Sambil memegang tool Nelson yg telah berada tepat di sasaran saya menurunkan ponggong ku dgn berkesudahan the whole lot of Nelson’s tool buried in my womb. Sebelum membuat aksi turun naik ponggong ku saya berkata, “Mr. Rommie, I never dreamed of being fuck by a Africa who posses a hot lively tool”. saya perhatikan Nelson seolah-olah bangga dgn remarks ku dan terus menyonyot nipples ku silih berganti dan berkata, “I like your round,firm and quite big breasts”.

“What about my vagina” saya mengusik.

“I will it, it’s tight” balas Nelson dan terus mengerakkan ponggong nya ke atas-kebawah.
Melihatkan yg saya sudah mula hendak melajukan pergerakan ponggong ku,Mr. Rommie menghampiri untuk merakam mimik muka ku yg hampir hendak climex. “Oh Nelson I’m coming, I’mmm ccooommmmiiiiinnnngggg, what a fuck” saya bersuara setelah merasa kan satu kepuasan yg bakal saya terima. Setelah kaedaan ku reda, Nelson merangkul tubuh ku dgn tool nya masih terbenam untuk menukar posisi dgn saya baring terlentang sambil dia menghenjut dari atas. Posisi yg telah menjadi kegemaran ku. Setelah merakamkan pergerakan keluar masuk tool Nelson buat beberapa ketika, Mr. Rommie menanggalkan towel nya setelah meletak kan vedio camera di tripod stand setelah memfokuskan nya kearah katil. Sambil berdiri berhampiran dgn kepala ku, Mr. Rommie menyuakan tool nya yg sudah active semula untuk saya hisap. Akhir nya saya climex lagi hasil dari pergerakan keluar masuk tool
Nelson di dalam womb ku. Nelson membantu dgn melajukan pergerakan keluar masuk tool nya untuk memboleh kan ku mencapai nekmat ke tahap maximum.

Setelah saya reda, Nelson memeluk erat tubuh ku sambil memusingkan badan nya. Kini kami di dalam posisi dgn saya di atas. Mr. Rommie beralih ke arah belakang dan terus menjilat jilat anus ku
sambil menyapu cecair yg mengalir dari vagina ku ke tool nya. Beberapa ketika Mr. Rommie bersuara, “Noni, can in insert my tool into your ass-hole”. saya yg masih lagi mengharap kan satu kepuasan dari pemberian tool Nelson hanya sekadar berkata, “I havn’t being fuck through my ass-hole before,
if you think my ass-hole suit the size of your tool, you can tried”.

Nelson memberhentikan aksi turun naik ponggong nya untuk memboleh kan Mr. Rommie memasuk kan tool nya. Lama juga dia mencuba sebelum berjaya.Kini ke dua dua lubang sulit ku sudah berpenghuni. Luckily there is no third person, kalau tidak mulut ku juga pasti berpenghuni dalam kaedaan serentak. Mr. Rommie menahan kerana Nelson sudah melajukan pergerakan ponggong ya. saya menanti dgn kaedaan cemas dalam keseronokan menantikan pancutan yg bakal di ledak kan oleh tool Nelson any time now. “Oh Noni I’m coming. Oh Noni what a fuck oohhh ooohhhh I’mmm ccccooooo mmmmmmiiiiinnnnnggggg” dan terus memancutkan cecair pekat nya dgn begitu padu memenuhi womb ku.

Walau pun sedikit keletihan saya tetap setia menungging dgn tool Nelson yg separuh mengkal masih berada di dalam womb ku untuk memberi peluang kepada Mr. Rommie membuat pancutan kedalam ruang lubang anus ku setelah mendapat keizinan dari ku. Selang beberapa lama saya dapat rasakan pergerakan keluar-masuk tool Mr. Rommie yg begitu lancer sebelum memancut kan cecair pekat yg panas panas suam di dalam lubang anus ku sebelum dia tertiarap di atas belakang ku yg meniarap di atas dada Nelson dgn kedua dua lubang ajaib ku di penuhi oleh cecair pekat yg di panggil “SPERMS” hasil pemberian tool seorang Mat Salih dan Africa. Tidak berapa lama selepas itu kami bergiliran ke bilik air untuk membersihkan badan sebelum baring semula untuk merehatkan badan dgn di apati oleh Mr. Rommie di sebelah kanan dan Nelson di sebelah kiri. Mereka bergilir gilir meramas ramas manja breasts dan vagina ku dan sekali-kala bertukar berkoloman lidah. Di kala itu berbagai kata kata pujian yg mereka berikan kepada ku. Dalam pada itu saya cuba memegang tool tool yg telah memberikan kepuasan kepada ku.

Mungkin sudah begitu puas atau pun keletihan, tool milik Mr. Rommie kelihatan lembik dan sejuk dan saya tidak berkata apa-apa.saya tergamam bila tersentuh tool Nelson yg ku rasa kan agak panas berdenyut-denyut yg sudah active semula. saya bangun untuk melihat dgn lebih dekat kaedaan nya. Jelas kelihatan urat-urat nya yg timbul dgn kepala nya yg keras mengembang. “Mungkin kerana ini agak nya mengapa ramai mem mem yg saya lihat melalui cd pemberian Samuel begitu gemar mengadakan hubungan sex dgn Africa” saya berkata di dalam hati.Dari pengamatan ku bertugas di resort ini ada juga terserempak dgn wanita Melayu berpasangan dgn Lelaki India check in di resort ini, mungkin dgn sebab yg sama.

Memahami akan hajat ku, Mr. Rommie beredar dan terus baring di sofa. Nelson yg sedang meramas ramas breasts ku mengalihkan pandangan nya kearah muka ku dan berkata, “Noni, don’t tell me that you want me to fuck you again” dan terus meramas ramas faraj ku. “Why, don’t you want to insert your throbbing hard tool into my vagina for the second time” balas ku sambil membetulkan baringan ku. Sebelum memasukkan tool nya, Nelson menjilat jilat kawasan vagina ku yg membuat saya kegelian dan penuh berahi. Setelah melebarkan kangkang ku, dgn cermat Nelson membenamkan tool nya yg segera mendapat kemotan mesra dari terowong ajaib vagina ku. Nelson merangkul erat tubuh ku sebelum membuat aksi sorong-tarik sorong-tarik tool nya yg memenuhi cita rasa nekmat yg ku harap kan dari satu “FUCKING”.

saya sudah tiga kali climex sebelum Nelson mencapai kepuasan. Selesai pancutan terakhir dia memeluk erat tubuh ku. Satu pelukan yg ku rasakan begitu bermakna dgn mengharap agar saya berkekalan di dalam kaedaan demikian, satu pengharapan yg tidak mungkin. Setelah berada di alam nyata semula, kami ke bilik air untuk membersihkan badan. Selesai berpakaian saya meminta diri untuk pulang ke bilik dan berjanji akan menemani mereka sehingga ke akhir hari percutian mereka di resort ini. Sebelum beredar, Mr. Rommie menghulurkan kepada ku satu package kecil yg saya dapat meneka isi kandungan nya. “Sorry Noni, at the moment I don’t have any, I promise that I will give you tomorrow nite” Nelson bersuara setelah melihat Mr. Rommie menghulurkan nya kepada ku. Sambil berjalan saya mengengam erat package tersebut, “Rasa rasa isi nya boleh tahan, bagus juga dapat two in one-NEKMAT dan UPAH” saya berkata di dalam hati. Kini segala pesanan Samuel melalui Mr. Rommie sudah selesai saya tunaikan. Segala peristewa yg saya lalui bersama dgn Mr. Rommie telah saya e-mailkan kepadanya. Ada juga e-mail jenaka yg Samuel kirim kan yg berbunyi, “seven and nine inches tool had being buried into your womb, what say you if I introduce to you a gentlman with twelth inches tool”.

Kini hari percutian mereka sudah tamat. Semua tourists sudah berada di lobby menantikan bus resort yg akan menghantar mereka ke air-port. saya berdiri agak jauh dari mereka. Selang beberapa ketika Mr. Rommie dan Nelson kelihatan melangkah kearah ku. Setelah menghampiri mereka bersuara serentak, “We missed you Noni and thanks you for all the pleasure that we had anticapited together, if everything goes according to plan, we will be expecting you in England” dan terus meninggalkan resort setelah bas tiba. Hiba juga saya
di buatnya.

Lepas ini kalau sukar untuk mendapatkan size yg sesuai dgn cita rasa ku terpaksalah saya berpuas hati dgn pemberian Samuel yg mengunakan battery.Selang tiga hari selepas kepulangan mereka saya menerima satu e-mail yg berbunyi, “All the shot taken had been edited and now are in the prosses of dubbing before being released to the potential buyer with the title “PEARL FROM THE ORIENT”.beyound my expection that you manage to entertain Mr. Rommie and Nelson at one time, That’s great”. saya membalas e-mail tersebut dgn menulis, “Fortunate that your are not around, If not I’m certain that my mouth will be filled up too”.Buat masa ini saya masih lagi bertugas di resort yg sama.

2017-06-07T12:07:42+00:00 June 15th, 2017|Categories: Cerita|