//Diari Seorang Wanita

Diari Seorang Wanita

Penghujung 2006 yang lalu, Nurhaida ditugaskan mengendalikan seminar di sebuah pulau peranginan selama beberapa hari. Rozie pula dijadualkan menghadiri satu mesyuarat di pulau yang sama sehari selepas seminar Nurhaida tamat. Setelah Rozie memberitahunya dalam emel, Nurhaida mengajak sepupunya itu datang sehari lebih awal dan dia sendiri akan pulang lewat sehari supaya mereka dapat bertemu setelah lama tak berjumpa.

Berikut kisah pertemuan mereka seperti diceritakan oleh Nurhaida kepada penulis:-

Rozie atau biasanya I panggil Zie tiba kat hotel dalam pukul 4.45 petang. Masa dia tengah check-in I sedang bersalam2 perpisahan dengan para peserta seminar dari seluruh negara.

Sebaik jer semua dah balik I pun pergi ke biliknya dengan my luggage. Lepas bertanya khabar seadanya, kami sembang macam2 hal termasuk bab seks. Kataya sejak kematian suami memang tak der dapat apa2. Takut kat lelaki katanya. Tapi muka dah memerah. Sembang punya sembang dia kata nak mandi sejukkan badan. (sejukkan nafsu kot). I plak salin pakai t shirt dengan hot pants. I relax jer dan sapu losyen seluruh badan.. I tak mau mandi pasai masa lunch-break seminar tu I dah mandi sebelum kemaskan luggage dan check out.

Pas mandi dia pakai t-shirt sleeveless dan bertuala sambil baring2.. then dia ada sms masuk pula. Dia pun duduk dan capai hp kat meja tepi tu.

Sementara dia baca dan jawab sms tu, I peluk from belakang, I kata rindu lama tak jumpa dia. Kali terakhir ialah pada hari pengkebumian suaminya, suaminya meninggal dunia akibat satu kemalangan jalanraya. Dia sengih jer dan tah macam mana I pun try cium pipi dia then slowly jilat cuping telinga, dia kegelian. Yang menariknya I tengok dia tak melawan atau menolak. Pas tu pelan-pelan I seluk baju, memang dia tak pakai bra pun. Tak tau la dia sempat send sms reply atau tidak tapi bila I teruskan usap tetek dia pun terlentok dan pejam mata.

“Kak ..” itu jer respon dari mulutnya.

Masa tu hp dia masih di tangan , sambil jilat telinga dia I amik hp tolong letak kat meja tepi tu. Dia buka mata dan for the first time I kiss bibir dia. Her lips are vey soft . Dia macam tersentak dan memang terasa yang dia agak kekok. I dun care, I usap lagi tetek dia, this time dari luar baju. Her nipples dah mula mengeras. Mata pun pejam.

I turun kiss dan jilat leher dia. Tangan I pun dah mula nak selak baju, asking her consent to mula berbogel.. sambil melawak2 la kata “Itak makan orang la”.Dia tergelak.. Dalam gelak2 tu I selak dan terus serbu tetek dia dulu.

Since I pun dah lama tak dapat merasa tetek, lepas geram la jugak. Tetek dia pun besar pulak tu, makin seronok la I.

I nyonyot sat pas tu i kiss her lips again… kali ni lama gak, sambil ibujari mula gentel2 puting… pas tu I balik ke acara isap tetek,

Pelan2 I dorong dia suruh baring sambil usap2 badan dia di sana sini.

Bila tangan I sampai kat tundun dia dah mula mendengus.
Pas dia baring I mula kiss dan jilat bahu turun ke tetek. Pelan2 i move ke perut then last2 ke tundun. Tengok2 kaki dia pun automatik jer dah kangkang sket. Memang green light la tu kan. I lapikkan bantal pasai I npk mcm payah ler sket campur size punggung dan kedudukan alor dia… pas tu I tak tunggu lama lagi amik position la.. I mula gomoi cipap dia la…cium2 sket terus masuk jari, jilat putar lidah sekeliling clit, Dia mmg ngerang kuat sambil tekan2 kepala I ke cipap dia. Hidung ni terlekap ke tundun dia. I admit I lemas masa tu tapi i bernapas ikut mulut, tak kisah, janji dia terus rasa sedap.

Then I kuak bibir cipapnya ke atas, lidah I kerjakan sungguh2 la clit dia sambil korek g-spot.

Sebab lama “tak dapat” agaknya, tak sampai berapa minit pun dia dah cum and tried to stop me. Dia pushed my head, pelan la. Sebagai penutup round pertama, I colek air dia then hulur kat mulut dia. Surprisingly dia isap jari I. I take it as she’s quite open minded or at least love to explore. I smiled, tengok into her eyes. Dia malu terus capai bantal tutup muka. I senyum sampai belakang teling .. knowing what I can have for the next 24hours. Then, I felt thirsty so I turun katil nak minum. Suddenly dia cakap “tak adil la U tutup tapi biar I bogel” sambil tersenyum2.

I took that as an invitation, baik I minum air dari “perigi sedap” dia kan? I cepat2 get naked and terkam dia lagi.

This time her kiss is felt a little more natural and real. I tak tunggu lama. Start again, back to menyonyot tetek. Dia menggelisah lagi.

Tangan sebelah lagi I uli her breast dan gentel nipple, by now dia mendengus jangan cakap la.

Fortunately my handbag ada kat meja tepi. I bangun buka and amik dildo. She opened her eyes and gave me a puzzled look. I tanya “penah tgk dak…” Dia kata “tak penah..” I kissed her again, french kiss actually. Since kaki dia pun dah renggang I mula la pelan2 lalukan kat clit dan alor dia sambil nyonyot2 tetek. Kangkang pun makin lebar. Pas tu lidah I mula turun pi cipap. Tentulah jilat cipap dulu. Dah npk dia betul2 basah then I minta dia tonggeng, I try masuk dildo separas ¼ .

“Auh…sakit.. “ Dia mengelak sket. Cepat2 I cabut. I tak guna lagi la.. I minta dia menelentang semula sebaliknya terus guna jari and lidah mcm memula. Kali ni tambah sket perencah, I sedut2 dan nyonyot clit dia

Zie mula mengerang.. Bunyi macam nak panggil “Akak..” pun ada, antara dengar tak dengar, berebut dengan suara erangan dia. I tengok dia dah tergeleng2 kiri dan kanan I pun masukkan jari separas g-spot, korek2. Dia ngerang sakan.. then dia pon cum dan tolak my head.

I naik ke atas and pluck some kisses on her cheek and lips. Dia punya peluk la, rasa mcm disayangi sangat masa tu, (memang sayang pun) and of course I balas pelukan tu tapi I kena adjust my body.. sebab dalam kedua-dua game tu I was dripping wet… sampai menitik jatuh kat katil and kaki sendiri tau !!!

Puas kissing and hugging, I mengiring sambil usap rambut dia. Dia pejam mata relax. Perhaps dia sedang menikmati what she just got from me.

Biasalah kalau dah cum mesti nak terkencing kan? So dia pun p toilet. I relax minum then berkemban ngan towel and lepak katil semula. Dia pun sama.

Dalam kami sembang2 I baru teringat malam sebelum tu I ada pusing2 melawat satu pasar malam di pulau tu and selamba jer I beli 1 VCD cerita lesbian. Afterall kat pulau ni sapa la yg kenal I kan. So I took out my notebook and ajak dia tonton sama.

“Tak pe lah Kak..” Dia masih malu2.

“Tak pernah nengok kan ?” I was a little curious.

Dia geleng tapi tersengih.

”Come on la, nanti entah bila2 Zie dapat merasa menonton. Kan sekarang U tinggal ngan Mak Su, ramai adik2”

Dia diam jer so I switched it on dan kami sama2 duduk menyandar dan berpegangan tangan… tapi U pun boleh jangka, blum pun VCD tu tamat kami dah mula buat VCD sendiri plak 😉

Dari just holding hands I mula usap lengan dia. Dia toleh dan senyum tapi sambung tengok screen. My eyes were glued to her body and I nampak dada dia pun dah ombak semacam.

Bila I mula kiss pipinya dia paling muka facing me. I moved on to kiss the lips. A long kiss. Dia julur lidah I tak bagi chance sedut cukup2 sampai dia hilang nafas. Then jilat leher, pas tu I nyonyot tetek, dia mula berdengus.

I main jari kat clit dan alor.. pas tgk dia wet gila… dah lendir2 secukupnya, I amik my vibrator la

Memula masuk vibrator I tried masuk ¼ dulu. I tak berani nak push dalam sangat kang sakit lagi, naya jer dia… Bila I switched it on… terus dia ngerang kuat.. I pun golek2, goyang2, hulur tarik vibrator… hingga dia cum. Termengah. Kami bercium berpeluk lagi. Pas tu kami baring2 jer usap2.… Buka tv pulak, citer katun yet VCD is still running. Pas rehat sekejap, perut dah mula lapar, so kami decided nak siap2 for dinner…. Masa ni la VCD tu tunjuk adegan byk2 toy.. termasuk strap on..

I told her.. “Akak kalo ada duit nanti nak buy benda tu.. dipanggil strap on..”

Dia kata “apa tu”.

I cakap “batang tiruan… pakai mcm cawat tu.. boleh akak ayak main u mcm lelaki…”. Dia gelak2 kata “Akak ni ada2 jer”.

Dalam hati I kata “nanti kalau ada peluang kau tau la nikmatnya”. Afterall dia tak membantah, means she’s ready for more.

Balik from dinner dia nak pi bilik air pon I perati dia tak la lagi kalut2 nak cari tuala… slamba jer dia salin pakaian facing me and macam tau2 dia terus berkemban jer… tak mcm mula2 dok pakai t-shirt… that’s new thing la…In fact selepas 2nd game tadi dia dah tak pakai t-shirt lagi. Seems dia semakin kurang malu2…

Keluar dari toilet dia kata nak tgk siri kegemaran dia , so I biaw je la. Tonton sama2 sambil perpegang tangan Dah mcm habit.. tiap kali baring akan usap2 tetek. Dia pun dah pandai nak raba2 badan I. Bila citer tu dekat nak abis I mula la usap2 sampai ke tundun. Patutla dia lama di toilet tadi, rupa2nya dia shave her pussy. Memang dia nak hidang lebih istimewa kat I la tu.

Dari usap2 tetek dia… then I kiss, pas tu I balik semula kat tetek, isap jilat yg kiri.. yg kanan I gentel2…

I dok antara kangkang.. dan mulakan aksi gesel2 cipap.. temukan cipap kami sambil gelek2 ponggong dan gesel2 clit

Pas tu kami kiss lagi.. I isap tetek.. then I turun sampai tundun…. then I mula jilat cipap, korek2.. then terus la I jilat lagi and lagi…

I hulur tarik jari sampai dia cum lagi…. Pas tu I go on guna 2 jari… 1 kat clit 1 lagi asak ke G-spot… I went on like that sampai dia cum again. Disudahi dengan kucupan dan belaian. Then dia senyum jer sambil pejam mata.

Pas tu I bangun pi cuci… dia rehat. Senyum tapi kata nak tido..

I baring mengiring sebelah dia. Diam kejap tup tup… I mula balik… slow2 usap2 tetek… dia maybe dah tau signal I… dia kata nak kencing.. I saspek actually dia nak pi cuci cipap la tu sebab sejak tadi dia belum turun katil… hehehe.

Bila dia balik ke katil I mula semula… I thing is dia tak leh terima kalo tangan merayap seluruh badan… dia geli… (geli sebab dah klimax kut)… so I more to usap and ramas tetek la… nyonyot… I tarik tangan dia ajak mula usap2 at me… I raba2 ramas2 bontot.

Pas tu I tarik tangan suruh usap cipap and tetek I.. and masa dia usap tetek… I dok nyonyot tetek dia… to show her my respon I berdengus la masa dia gentel2 nipple..

Masa tu dah tengah malam. Dia kata sejuk tapi kami malas nak turun katil amik remote control a/cond. I selinap masuk dlm slimut then sambung jilat tapi I lemas.. then I selimutkan dia and sambil kangkang, slimut tutup sampai lutut… Masa tu la dia kata.. “alamak.. akak mcm nak beranak plak… akak jadi bidan…..” pas tu kami pakat gelak2… Tapi pas tu i proceed gak la.. as I mula again and finished up what we have started.I mainkan vibrator..

Kali ni yg panjang I jolok2 masuk cipap… yg kecik I putar2 kat clit… I make sure kena betoi2 tepat kat clit.. huuh mengelupur. At every session I more to kerjakan clit dia jer, biasa la kan? Sampai la dia mengelepar kesedapan… heheheh….

About 2.30am I …terjaga… I dengar dia berdengkur sakan… maklum la loteh kena balun sakan kot… keh3…. Then I terlena semula.

Hampir 4.00am I terkejut and feel horny. Tengok pulak dia tido dah terlentang, tetek dia macam memanggil2 tangan I ni. Slowly I usap2 dia tak bergerak. Then I gentel2 puting pulak, nafas dia dah berubah. I pi rapat dan isap2 tetek… pas tu mula la I usap2 I body.. Dia menggeliat sket dan buka mata.

“Hermmm…..” hanya itu yang dia mampu keluarkan sebab I dah kiss her lips. Then I mula kiss turun sampai ke bawah… pas tu I gosok2 cipap… gosok alur.. sekejap jer dah becak.

I turun lagi, this time kiss cipap.. pas tu lidah I pon mula kerja…. Sampai la dia cum..

I tak stop… I continue dgn jari 1 kat clit 1 jolok dlm pussy… she’s so wet again and mmg I go on… sampai la dia cum…. Sama macam awal, lepas main mesti nak kiss sebelum rilek baring usap2 tetek… I bangun pas tu I p cuci dan minum sket.. dia rehat. Pas I cuci, I balik bergolek di sebelah. Suddenly dia tanya “dah berapa lama akak mcm ni, with girls”

So we start talking about the girls that I slept or played with, but I tekankan kata I tak le serapat sayang mcm Zie compared to the girls, biasa2 jer… kalo main pon tak le sebanyak dengan Zie… and hubungan tak le serapat mcm rapat dengan Zie .

Sambil chit chat tu kami cont usap2 tetek. Dia pun bagi respon pulak tu apa lagi kami pun on again.. I isap tetek, kiss, usap2 tundun and cipap pas tu trus cont dgn vibrator.

Kali ni semakin dalam dan semakin laju I sorong into her pussy. Tentula dia cum. Habis nafas mengah when she cum shouting my name..

Then I mengiring peluk dia yang terkangkang tak terkata apa. I biar toy tu halfway inside her.

I said “sayang Zie..” Dia senyum

Dalam dok hembus jilat telinga I ask her “penah gentel sendiri tak”.. Malu-malu dia kata “ada..” I cabut the toy inside her and ajak sama2 gentel sendiri tapi dia takmo buat..Perhaps dia malu la walaupun kemaluan dia I dah makan banyak kali tadi. So I gentel for her then amik tangan dia gentel I.

Kami adjust position, baring side by side.. I amik tangan dia to my pussy then I guide her, dia ada ikut my hand guide.. Her fingers feel good.. I ajar amik air then gentel clit…pas tu dia ada jolok2 cipap.. I rasa sakit sket pasai dia rodok2.. then I amik tangan dia to clit.. then dia

Sayangnya I tau dia tak klimax pasai maybe dia tekun buat to me sampai lupa nak rasa sedap… lagipon dia baru je cum..;-)

I masih berselera nak gomol dia so I terus isap tetek kiri then gentel2 tetek kanan… then went down and mula jilat alor pussy dia. Masuk jari pula sambil keep on jilat2 kat clit… I tukaw2.. ada guna lidah ada guna jari masa kat clit…pas dia cum… I usap2 cipap dia..then I ajak dia doggy…dia kata “tak pandai la…” Heran gak arwah suami dulu tak de ajar je.

I kata “takpe.. akak ajar…”

Then I menonggeng to show her,dia ikut… sambil tu I told her the tips supaya rasa sedap kalau dimasuki batang kena lentik sket bontot supaya batang bleh tusuk lagi masuk dalam… Pas tu I mula semula dengan lalu kan jari kat alur pussy then masuk jari sambil gentel clit… then I cont. dengan guna vibrator. Sorong tarik sambil ramas2 bontot dia…Menggigigil lutut dan peha dia masa menjerit “cumming…” I kiss bontot bulat tu as love and appreciation to her.

Masa tu dah 6.15am. Kami baring mengiring, kiss lagi, usap2 peluk tu dah semestinya. Pas tu mengah dan penat gila. 2-2 rasa mengantuk, dalam dok berdakap usap2 last2 sama2 terlelap

About 7.20am entah macam mana boleh sama2 terbangun serentak. Senyum dan kiss. Sayang sungguh satu sama lain ! Baru teringat bekas lendir belum basuh, so we took turn pergi toilet, tak sempat mandi pun .. just gosok gigi jer hehehe.

Lepas bancuh dan minum kopi kami relax sembang2, kali ni baru teringat nak tanya pasal my family. Anyway masa tu tangan tetap peluk dan usap silih berganti dengan ciuman ke pipi, bahu dan ke mana jer yang sempat.

Bila nafas kami pun dah sama2 heavy I ajak dia sama2 duduk facing each other… keep on kissing.. pas tu I isap tetek dia… then amik vibrator. Yang panjang I letak kat cipap dia… yg kecik I letak je kat cipap I… sambil tu I goyang2 both toys.

Sedap nikmatnya fuh dahsyat. Kami sama-sama mengerang sampai terdongak2 la. Tangan I pun terketar2 nak pegang toys tu. Tapi mcm mana pun kami cum juga cuma tak serentak.

I paut pinggang dia dan this position betul2 bagi I senang nak jolok2 vibrator into her pussy.

Sambil tu I keep on nyonyot tetek dia selang2 kiri kanan… sampai la dia cum and terlentang… lemas.

I tak climax but still that new style I tried really made me happy. I put away the toys and we hugged, kissed and relaxed, sembang2 kosong. Tapi kami tak rehat lama, I dun know why but I feel like i dun wanna end this “party” with her. I think dia pun sama

I mula gomoi dia lagi… Bila dia dah mula dengus2 then i ajak dia pi kat kerusi. I minta dia duduk tapi sangkut kaki kat katil..

I cangkung kat tengah2 dia then mula jilat sesedap rasa and mula jolok2… I selang2 ada masa I jilat sambil jolok2 jari.. ada masa I guna 2 jari 1 kat clit 1 jolok2 cipap… …I buat mcm tu sampai dia cum…. But I still go on tak stop this time mmg dia ngerang sakan siap paut bahu I cukup2…

Masa dia cum for the 2nd time…. mmg muka I kena kepit .. dia siap tonyoh2 muka …I to cipap
dia…. Memang tiap kali I guna lidah mmg dia akan tonyoh muka I di saat dia klimax… Tak kira la i jilat clit atau jolok lidah kat dalam alor, heheheh…. Pas tu kami rest, kononnya nak mandi dan nak turun breakfast.

Tah macam mana I dapat idea nak rakam suara dia mengerang, boleh gak buat bahan bila I am alone nanti kan? So dalam borak2 baring2 tu I pon mula nyonyot tetek dia… then terus pi ke cipap, I jilat jolok2 guna 2 jari 1 jolok,..1 gentel clit dia tak brp wet la… so I guna liur.. mmg ngerang dia… Pas tu I terus lagi sampai make her cum twice dengan posisi and style yg sama….

2nd

Cuma for cum I guna lidah… and jolok2 cipap… Yes!! I managed to record her moan 🙂

Tak lama pas tu my hubby pulak call, cheh mengacau jer, walhal I dah sms semalam kata Zie is already with me.. Hubby tau yang I ni bisexual and we are such an openminded couple. Entah2 dia suspect I dok ratah Zie tu yg dia call nak tanya hehehe

Masa dok jawab call tu suddenly Zie pulak yang mula gentel2 my nipple… I rasa geli.. i tergelak2… tak kan i nak tell hubby yg i geli Zie gentel my nipple… I pon tak kan nak stop

Pas tu I mula enjoy apa dia buat, I kata kat hubby sakit perut nak pi toilet and cepat2 hang off. I dah makin sedap so I minta dia teruskan and jilat my clit. Dia memang betul2 tak reti but still willing to proceed.

Belum lama dia jilat I makin rasa tak sedap, mmg jadi ngilu plak…

I tahan pasai takmo offend her… still I guide her la mana nak jilat… tapi tak lama.. pasai dia lengoh dengan posisi dia….

Then we lie and relaxed ….

Baru jer nak peluk2 suddenly dia dapat call, her colleague dah sampai and sedang minta untuk early chek-in. Jadi kami pon mandi dan bersiap2

About 20 minutes later her colleague Ani came dan Zie perkenalkan. Fortunately dia kata nak ke biliknya untuk berehat so we have some time spared for ourselves before I left. Zie pon mai dok rapat la to me then duduk2 tgk tv, masa tu la I usap2 raba2 cium2 pipi dan telinga, tengkuk pun tak lupa. Dia mmg khayal la.. tapi I tak leh proceed, takut ketinggalan flight.

Tak lama tu dapat call kata the shuttle service is waiting for me (I dah book since semalam) sedih sket la tapi I tau since Zie is my cousin tak mustahil peluang lain akan tiba nanti. Bila I tanya bila kita nak jumpa lagi, dia jawab “soon.. “ dan dia pun ada ckp lain kali nak lagi sambil senyum2 merah muka 😉

Kami berpelukan utk kali terakhir, tetek rapat cukup2 dan kiss bersungguh2 mcm tak mau lepas. Akhirnya I yang lepaskan pelukan. I kata “I sayang U, take care” then gave a peck, smiled and left the room. Entah kenapa I tak mo dia turun hantar sampai lobby.

In my mind there’s one big question.. “Who knows, perhaps next time would be a 3some…. next time???”

2017-06-12T10:09:27+00:00 June 15th, 2017|Categories: Cerita|