Cerita Lucah Ibu

Pengalaman ibu-ibu

2017-08-07T07:02:36+00:00 August 7th, 2017|Categories: Ibu|

Sebenarnya saya malu untuk menuliskan cerita ini, tetapi karena sudah banyak yang menggunakan media ini untuk menuliskan cerita-cerita tentang seks walaupun saya sendiri tidak yakin apakah itu semuanya fakta atau fiksi belaka. Memang cerita yang saya tulis ini cukup memalukan tetapi di samping itu ada kejadian yang lucu dan memang sama sekali belum pernah saya [...]

Ibu Tiri Dan AKu

2017-08-07T06:53:42+00:00 August 7th, 2017|Categories: Ibu|

Nama aku Saiful, tapi family aku panggil epol je kat aku, kawan kawan aku pun panggil aku epol jugak, umur aku dah 25 tahun masih lagi menuntut di U, tapi buat out campus je, aku dah kerja di satu bank dekat KL ni, kisah ni terjadi setahun yang lalu. Mak dan ayah aku dah bercerai [...]

Nenek, Ibu Dan Kakak

2017-08-07T06:41:01+00:00 August 7th, 2017|Categories: Ibu|

Namaku Raznizan tetapi keluargaku memanggilku dengan panggilan adik, aku berumur 17 tahun dan aku adalah anak bongsu daripada 2 beradik. Kakakku berumur 20 tahun, baru tiga bulan berkahwin dan masih tinggal bersama kerana suaminya seorang kapten sebuah kapal pelayaran. Suaminya akan pulang tiga bulan sekali dan kini sudah hampir dua bulan suaminya belayar. Ibuku pula [...]

Aku dan Emak

2017-08-07T06:37:42+00:00 August 7th, 2017|Categories: Ibu|

Mula2 aku ingin memperkenalkan diri aku, aku Zam. Ini kisah yang berlaku sewaktu aku sedang menunggu keputusan SPM. Kisah yang aku paparkan ini, mungkin sesetengah pembaca tidak percaya akan isi ceritanya. Namun ini benar2 berlaku, kadang2 aku juga sukar untuk percaya, ye lah cerita persetubuhan antara ibu dan anak, memang susah nak terjadi. Baik, biar [...]

Terima Kasih Ibu

2017-08-07T06:56:49+00:00 June 19th, 2017|Categories: Cerita, Ibu|

“Bzzzzz”. “Bzzzz”. Aku terjaga lalu mengambil phone yang berada diatas meja studyku. “Hello Zam?” “Hello ibu” “Zam tidur ker?” “Haah bu, kan kat sini pukul 3 pagi ni bu, ” “Maaf ibu lupa, 2 minggu lagi zam dah start cuti panas kan? Ibu nak zam balik. Urgent.” “Eh bu, kenapa nib u? apa yg urget [...]