/malayporn

About malayporn

This author has not yet filled in any details.
So far malayporn has created 381 blog entries.

Sayang Ku Pada Si Dia

2018-01-03T15:23:29+00:00 January 3rd, 2018|Categories: Cerita|

Aku berasal dari Sabah dan sudah berkahwin. Bentuk badanku boleh dikatakan menarik jugalah. Tinggi lebih kurang 5” 3’, berkulit cerah, buah dada berukuran 38D, pinggang yang ramping dan pinggul yang lebar. Pendek kata memang boleh menjadi perhatian mata-mata lelaki yang memandang. Kisah seks aku bermula sebelum aku berkahwin lagi. Ketika itu aku sedang menuntut di [...]

Amoi Puting Pink

2018-01-02T13:04:46+00:00 January 2nd, 2018|Categories: Cerita|

Ini kisah benar bagaimana first time aku bersetubuh dengan anak murid ku. Aku seorang eksekutif yang baru pulang dari US setelah tamat pengajian. Aku dapat kerja di KL dan tinggal menyewa disebuah kondo. Sebab bujang, aku selalu gunakan laundrette di bawah untuk mencuci pakaian. Di sana aku berkenalan dengan Mr. Wong yang juga seorang penghuni [...]

Zahida

2017-12-29T11:57:40+00:00 December 29th, 2017|Categories: Cerita|

Kisahnye bermula begini….Aku mula berkenalan dengan seorang budak perempuan.. not bad looking..namanya ialah Zarida.. dan nama tu memang nama sebenarnya. Rasanya hanya terbilang saja perempuan yang bernama Zarida. So jika anda kenal sesiapa yang bernama Zarida….. Besar kemungkinan dialah perempuan yang aku maksudkan dalam nukilan aku ni.Kami berkenalan semasa aku dan kengkawan dalam minggu orientasi [...]

Setiausaha Mix

2017-12-28T08:14:09+00:00 December 28th, 2017|Categories: Cerita|

Selepas aku balik dari oversea, aku diajak bekerja oleh seorang rakan keluargaku. So, aku dapat position yang senior dalam companynya. Tugas disitu memerlukan aku selalu travel dan aku memang entitle untuk dapat seorang secretary. Aku pun suruh Personnel Dept. conduct interview dimana aku turut serta sebab aku nak pilih yang best. Aku yang pilih sendiri [...]

Kak Sue Bontot Besar

2017-12-04T07:08:10+00:00 December 4th, 2017|Categories: Cerita|

Aku nak cerita panjang-panjang pun malas rasanya. Jadi baik aku ringkaskan bagaimana pula aku boleh merasa tubuh bini orang yang montok dan berbontot besar di kampung ni. Semuanya berlaku atas kemiangan dan kegatalan aku. Tidak dinafikan ada antaranya yang menolak, tetapi tidak kurang juga ada yang tidak menolak. Selepas affair dengan kak Esah, aku menjalinkan [...]

Org Gaji Ku Noor

2017-12-04T07:05:28+00:00 December 4th, 2017|Categories: Cerita|

Pembantu rumah baru aku memang muda lagi sekitar umur 24 tahun. Isteri aku yang cari. Pembantu rumah baru aku tu sederhana cantik orangnya. Tubuhnya kasar dan tinggi dan bertubuh bulat macam Ida isteri aku. Buah dada yang menarik dan punggungnya begitu mengancam dan begitu menggoda. Sedap mata memandang. Pada mula-mula-mulanya hubungan kami macam biasa sahaja, [...]

Terperangkap Dalam Lift

2017-11-17T15:00:28+00:00 November 17th, 2017|Categories: Cerita|

Nama ku LISA berusia 23tahun aku berkerja sebagai kerani di sebuah syarikat di Bandar. aku dan seorang lagi teman ku menyewa di sebuah flat 20 tingkat. aku tinggal di tingkat 10. masalah di flat ini ialah Lift nya memang selalu rosak. Aku dan temanku pernah sekali dulu t kira-kira 15 minit. Memang sesak nafas aku. [...]

Seks Dengan Bomoh

2017-11-14T13:57:54+00:00 November 14th, 2017|Categories: Cerita|

Namaku Salmiah. Aku seorang guru. Di kampung aku lebih dikenali dengan panggilan Cikgu Miah. Aku ingin menceritakan satu pengalaman hitam yang berlaku ke atas diriku sejak enam bulan yang lalu dan berterusan hingga kini. Ianya berlaku kerana kesilapanku sendiri. Kisahnya begini: kira-kira enam bulan yang lalu aku mendengar cerita yang suamiku ada menjalinkan hubungan dengan [...]

Sister Junaidah

2017-11-13T11:39:05+00:00 November 13th, 2017|Categories: Cerita|

Aku dan beberapa orang kawanku sedang berbual kosong di depan Unit Kecemasan. Waktu itu sudah petang, kira-kira pukul enam petang. Kebanyakan staf hospital telah pulang kecuali yang bekerja shif petang. Handphone aku tiba-tiba berdering. Aku melihat skrin dan tertera nombor Sister Junaidah. Aku menekan punat hijau dan terdengar suara cemas Sister Junaidah. “Man, cepat Man. [...]

Ponteng Assembly

2017-11-10T11:09:50+00:00 November 10th, 2017|Categories: Cerita|

Hari itu hari Isnin dan seperti biasa perhimpunan akan diadakan selepas kelas pada pukul 3.00 pm. Aku dan Siti, teman sebilik mula merancang sesuatu. Dalam kamus hidup kami jarang sekali ada aktiviti perhimpunan, apatah lagi ceramah. Bagi kami, daripada tidur di Dewan Besar, lebih baik kami tidur di dorm atau pun surau. Selesa sikit. “Macamana [...]